belma ulu
14.06.2016 02:51:26
şevkiye mah inci sokta bulunan zeytin bahçelerinin imarını ne zaman vereceksiniz bu bilgiyle alakalı beni aydınlatırsanız çok müteşşkür oluruz

KOZAN´IN YENİ YERLEŞİM MERKEZİNE BELEDİYEDEN MODERN PARK

KOZAN´IN YENİ YERLEŞİM MERKEZİNE BELEDİYEDEN MODERN PARK

Kozan Belediyesi tarafından Ağlıboğaz Mahallesine yapılacak olan ?Güzelevler Parkı´nın temelini Belediye Başkanı Musa Öztürk attı.

Kozan Belediyesi tarafından Ağlıboğaz Mahallesine yapılacak olan ?Güzelevler Parkı´nın temelini Belediye Başkanı Musa Öztürk attı.

Kozan´ın yeni yerleşim merkezi olan Ağlıboğaz Mahallesi Güzelevleri sitesi civarında modern sosyal yaşam projesi olarak tasarlanan 4 bin 500 metrekarelik ?Güzelevler Parkı´nın ilk kazı çalışmalarına Belediye Başkanı Musa Öztürk, başkan yardımcıları Yaşar Şenöz ve Cengiz Yeşiloğlu, Ağlıboğaz Mahallesi Muhtarı Cengiz Büyüköztürk ile mahalle sakinleri katıldı. Çalışmaları başlatmak için kazı alanına gelen Başkan Öztürk, çocuklar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Site sakinleri inşaatı başlayan park için Öztürk´e teşekkür etti.

Parkın içerisinde yapay şelale ve muhtarlık hizmet binasının yanı sıra birçok sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak ünitelerin bir arada olacağını belirten Başkan Musa Öztürk, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; ?Geçtiğimiz aylarda bir taziye için geldiğim Güzelevler sitesinde çocuklar etrafımı sarıp benden park istemişlerdi, ben de yavrularımıza kısa süre içerisinde parklarını yapacağımıza dair söz vermiştim. Devam eden imar planı çalışmalarımızı bitirir bitirmez sözümüzü tuttuk ve yeni yapılacak olan parkımız için bu gün ilk kazmayı vurduk. 4 bin 500 metrekarelik alana yapacağımız parkımızda yapay şelale, oyun grupları, basketbol sahası, amfi tiyatro, modern oturma grupları, yürüyüş yolları, sağlıklı yaşam için spor aletleri ve vatandaşımızın muhtarları ile rahatça irtibat kurabilmeleri için birde muhtarlık hizmet binası olacak. Sadece çocuklar için değil yetişkinler içinde modern bir sosyal yaşam alanı olarak projelendirdiğimiz Güzelevler Parkını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 20 yıldır çivi bile çakılmayan Cumhuriyet Parkımızı ocak ayı sonunda başlayan çalışmalarımız kapsamında 4 ay gibi kısa bir sürede yenileyerek, 2 Haziran Kurtuluş Bayramımızda vatandaşımızın hizmetine açtık. 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Ağlıboğazımıza vermiş olduğumuz park sözümüzü de böylece gerçekleştirmiş oluyoruz. İlçemizin üçüncü büyük parkını halkımıza kazandıracak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Parkımız başta mahallemiz olmak üzere şimdiden Kozanımıza hayırlı uğurlu olsun.?

Çalışmaları takip eden Ağlıboğaz Mahallesi Muhtarı Cengiz Büyüköztürk, mahallesinde yapılacak olan modern park ve diğer hizmetlerden dolayı Kozan Belediyesi Başkanı Musa Öztürk´e teşekkür etti.