Kozan'ın ilk akademik eğitimli emlakçısı açıldı

Kozan

Adnan Menderes Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Kozan Halk Eğitim Merkezi’nde 2 yıl boyunca Emlak Danışmanlığı usta öğreticiliği yapan Enes Bekir Erkek kendi ofisini açarak hizmet vermeye başladı.

Emlakçılık sektörüne akademik eğitimi ile birlikte yeni bir yüz katan Enes Bekir Erkek Kozan ve çevresine hizmet vermek için Erkek Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ofisini açtı. Kozan Lisesi mezunu olan Enes Bekir Erkek, 2012-2014 yılları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016-2018 yılları arasında Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde Emlak Danışmanlığı Kursu Usta Öğreticiliği yaptı.

Kozan'da emlakçılık ve bu tür işlerle uğraşan onlarca kişiye kurs verdi.

 Irmak Caddesi Adnan Menderes Parkı üstü No: 3’te hizmet vermeye başlayan Erkek Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı sahibi Enes Bekir Erkek; “88 köy ve 15 mahallede kapsamlı çalışma yaparak arsa, daire, tarla, işyeri, yaylalık, yazlık ve müstakil evler ile ilgili olarak hizmet vereceğiz. Aldığım akademik eğitim sayesinde Kozanlı vatandaşların emlak ve emlakçılık sektöründen en iyi şekilde yararlanması için mücadele edeceğim. Açtığımız emlak danışmanlığı ofisimize bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.