KOZAN’IN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

KOZAN’IN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

31 Mart yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu, yoğun bir katılımın gerçekleştiği bir toplantıda partililerle ve vatandaşlarla buluştu.

Yağmurlu havaya rağmen coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Aksoylu, Kozan'ın ilk kadın belediye başkan adayı olması nedeniyle büyük bir onur duyduğunu ifade etti.

Konuşmasında, Kozan'ın belediyecilik geçmişine değinen Aksoylu, "Cumhuriyet sonrası ilk kez Kozan'da bir kadın belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Bu sadece CHP'nin değil, tüm partilerin ilk kadın adayı olma özelliğini taşıyor." dedi.

Aksoylu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e eşit yurttaşlık hakkı tanıdığı için teşekkür ederek, "Önceki belediye başkanlarımız Kazım Özgan, Musa Öztürk, Mehmet Açıkgöz ve Mustafa Azgın'ın da hizmetlerini anıyorum. Son olarak 1989 yılında Mustafa Azgın ile CHP Kozan Belediyesi'ni kazanmıştık. 31 Mart seçimlerinde hep birlikte bu bayrağı devralacağız." diye konuştu.

Menemen Şehidi Kubilay'ın torunu olduğunu da hatırlatan Aksoylu www.kozanekspres.com, "Bugün burada sizlerle el ele, omuz omuza bu seçimi kazanacağıma inanıyorum. Bir kadın ilçe başkanım var. Onunla birlikte girebileceğimiz ev ve temas edemeyeceğimiz hiçbir insan olmayacak." dedi.

Yağmurlu havadan dolayı kısa tutmak zorunda kaldığı konuşmasını tamamlayan Aksoylu, "Bugünden itibaren 31 Mart'a kadar hep birlikte çalışmaya davet ediyorum. 1 Nisan’da hepinizi Kozan Belediyesi'nin bahçesine davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Kozan İlçe Başkanı Nurcan Eroğlu da Sudiye Gizem Aksoylu'ya çıktığı yolda başarılar diledi ve birlikte çalışarak Kozan Belediyesi'ni kazanacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Aksoylu, tebrikleri kabul etti ve özellikle çocuklara olan ilgisi dikkat çekti.