KOZAN KÜÇÜK SANAYİ BÖLGESİNE HİZMET ATAĞI

KOZAN KÜÇÜK SANAYİ BÖLGESİNE HİZMET ATAĞI

Kozan Belediyesi yolları kullanılamaz hale gelen küçük sanayi sitesinde kaldırım ve asfalt çalışması başlattı.

Tavşantepe mahallesi başta olmak üzere ilçe genelinde başlattığı çalışmalara aralıksız devam eden Kozan belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiye ekipleri, yıllardır hizmet görmeyen ve yolları kullanılmaz hale gelen sanayi sitesinde kaldırım ve asfalt çalışmalarına başladı.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile başlatılan çalışma kapsamında sanayi sitesinde 4 bin 500 metre yeni kaldırım yapılacağı, bozulan yolların ise sıcak asfalt ile kaplanacağı ifade edildi. Ayrıca sanayi sitesinin etrafında kötü görüntü oluşturan hurdalıklarında kaldırılarak çevre temizliği yapılacağı, çalışmaların ise iki hafta içerisinde tamamlanarak sanayi esnafının hizmetine sunulacağı bildirildi.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Musa Öztürk “Göreve geldiğimiz günden bu yana kendimize belirlemiş olduğumuz bir takım hedefler vardı. Bunlardan biri uzun yıllar hizmet görmeyen bölgelere hizmet götürmekti. Cumhuriyet Mahallesinden başlatmış olduğumuz yağmur suyu projesi nasıl Kozan’ın kanayan yarası ise sanayi bölgemizin harabeye dönmüş yolları da sanayici esnaflarımızın kanayan yarasıydı. Kısa bir süre içerisinde kaldırım ve asfalt çalışmalarını tamamlayıp sanayi esnafımızı bu mağduriyetten kurtaracağız” dedi.

Başlatılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı Başkan Musa Öztürk’e ve ekibine teşekkür etti.