Kozanlı çiftçiden hayır çarşısına 3 bin liralık bağış

Kozanlı çiftçiden hayır çarşısına 3 bin liralık bağış

Kozanlı çifti Veli Şahbaz Kozan Belediyesi Hayır Çarşısına 3 bin lira değerinde kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı.

K.Ekspres- Kozanlı çifti Veli Şahbaz Kozan Belediyesi Hayır Çarşısına 3 bin lira değerinde kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı. Yıllardır Kozan´da çiftçilik yapan Şahbaz´ın portokal bahçesinin mahsülünden elde ettiği gelirle yaptığı yardım 60 çocuk montu ve 60 çift çocuk ayakkabısından oluşuyor.

 

Başarılı öğrencilere hediye vererek öğrencilerin motivasyonunu artırmak için Hayır Çarşısına bağış yaptığını belirten Şahbaz, bundan sonraki her portakal hasatı dömeninde de yardımlarına devam edeceğini dile getirdi. Şahbaz; ?Sömestr tatiline giren başarılı öğrencilerimize bir destek de ben vermek istedim. İlçemizdeki iş adamlarına, esnaflara ve çiftçilerimize de öğrencilerimizin eğitim hayatına destek olmaları konusunda çağrıda bulunmak istiyorum. Bizlerin vereceği destekle geleceğimizi, Kozanımızı ve vatanımızı emanet edeceğimiz yavrularımız inşallah daha iyi eğitim alacaklar.? dedi.

 

2016 ? 2017 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını üstün başarı ile tamamlayan öğrencilere karne hediyesi olarak mont ve ayakkabılardan hediye eden Veli Şahbaz´a öğrenciler de teşekkür etti.