Kozanlı kadın trafik kazasında hayatını kaybetti

Kozanlı kadın trafik kazasında hayatını kaybetti

Nevşehir´de meydana gelen trafik kazasında, Kozanlı olan Gülhan Bahar hayatını kaybetti, kızı ise ağır yaralandı.

 

Kaza, Nevşehir´e bağlı Avanos ilçesi Topaklı Mahallesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Musa Kaan Sarıaslan yönetimindeki otomobil ile Necip Kılıç yönetimindeki otomobil bilinmeyen nedenle kafa kafaya çarpıştı. ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, sürücüler Mehmet Kaan Sarıaslan ve Necip Kılıç ile Kılıç´ın kullandığı otomobilde bulunan Gülhan Bahar´ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Güler Ulusoy ve Gülhan Bahar´ın kızı Sibel Durna ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi morga kaldırıldı.

Nevşehir´de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Gülhan Bahar´ın Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Gül´ün teyzesi, Kozanlı esnaflar Serkan ve İbrahim Uğurlu´nun anneleri olduğu öğrenildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Gülhan Bahar´ın kızı Sibel Durna´nın hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

Gülhan Bahar´ın cenazesinin Nevşehir´de yapılacak işlemlerin ardından Kozan´a gönderileceği, yapılacak cenaze töreninin ardından toprağa verileceği öğrenildi.