KOZANLI ŞEHİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOZANLI ŞEHİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Operasyonların devam ettiği Van´da PKK´nın kalleş kurşunuyla şehit olan Özel Harekat Polisi Kozanlı Önder Ertaş´ın 4 yaşındaki oğlunun tabuta bakışları yürek dağladı.

Van´da teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Kozanlı Önder Ertaş´ın cenazesi helallik alınması için Esenler´deki evinin önüne getirildi. Şehidin 4 yaşındaki oğlu Yekta´ nın, babasının tabutuna bakışı yürekleri burktu.
Van´da, teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 41 yaşındaki Özel Harekat Polisi Kozanlı Önder Ertaş´ın cenazesi Zeytinburnu´ndaki Kozlu Mezarlığı´nın gasilhanesinden alındı ve sabah saatlerinde Atışalanı´ndaki evine helallik alınması için getirildi.
 
OĞLUNUN BAKIŞLARI YÜREK DAĞLADI
 
Meslektaşlarının eşliğinde getirilen cenazeyi burada çok sayıda kişi karşıladı. Helallik alınacağı sırada şehit Önder Ertaş´ın eşi Arzu Ertaş gözyaşlarını tutamadı. 4 yaşındaki oğlu Yekta´nın şehit babasının tabutuna bakışı yürekleri burktu.
Şehit Ertaç´ın cenazesinin, Eyüp Sultan Camii´nde öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği´ne defnedildi.
Kozan Ekspres Gazetesi olarak; Şehidimize Allah´ tan Rahmet, geride kalan tüm eş, dost, akraba ve sevenlerine baş sağlığı dilerken hain törör örgütünü ise bir kez daha kınıyoruz
 
/resimler/2016-1/11/1255251442760.jpg
 
/resimler/2016-1/11/1255395974215.jpg