Anahtar Kelimeler: Kozanlı Stand gülecek

Kozanlı, Stand up ile gülecek

Kozanlı, Stand up ile gülecek

Farklı mekanlarda yaptığı Stand up gösterileriyle adından söz ettiren Adanalı, sinema ve tiyatro oyuncusu Ergün Özfırıncı tek kişilik Stand up gösterisi için Kozan´a geliyor.

K.Ekspres- Farklı mekanlarda yaptığı Stand up gösterileriyle adından söz ettiren Adanalı, sinema ve tiyatro oyuncusu Ergün Özfırıncı tek kişilik Stand up gösterisi için Kozan´a geliyor.

Günümüzde yaşanan olayları ve sosyal yaşamdaki gerçekleri farlı ve nezih bir üslubu ile seyircisi ile buluşturan sanatçının gerçekleştirdiği yüzlerce gösteri izleyicisi tarafından büyük beğeni topladı.

Başarılı oyuncu kimliği ve tek kişilik Stand up gösterileri ile bölgede isminden sıkça söz ettiren, sanatçı ilçemiz Özden kültür merkezinde stant up gösterisi ile Kozan halkı ile buluşacak. Sanata ve sanatçıya verdiği değer ile bir adım öne çıkan Ataş yapı aracılığı ile sahne alacak olan sanatçının gösterisine katılımın yüksek olması bekleniyor.

24 Mart Cuma akşamı saat 19.00 da Özden kültür merkezinde gerçekleşecek olan gösterinin biletlerine Özden Kültür merkezi gişelerinden ulaşılabilinecek.

Gösteriye giriş ücreti 15 TL olarak belirlendiği öğrenildi.