KOZANLI VE ADANALILAR İFTARDA BULUŞTU

KOZANLI VE ADANALILAR İFTARDA BULUŞTU

Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu ve Adana Kültür ve Dayanışma Derneği´nin ortaklaşa düzenlediği iftar programında, İstanbul´da yaşayan Kozanlılar ve Adanalılar bir araya geldi.

Geçtiğimiz Perşembe akşamı Üsküdar Belediyesi Mavi Salonda düzenlenen iftar programına Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul´da yaşayan Kozanlı ve Adanalılar katıldı.

Dernek başkanı İbrahim Burak Aslanoğlu yapılan iftar programında Adana Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu adına bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Aslanoğlu iftar programına katılan Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek´e, Büyükçekmece Başsavcısı Hakan Uyar´a, Kartal Başsavcı vekili İhsan Kamil Akçadırcı´ya iftar programına katıldıkları için teşekkür ederek konuşmasına başladı. Aslanoğlu konuşmasında; ?Derneğimiz 1987 yılında kurulmuş olup, çeyrek asırdır sürdürdüğü faaliyetler ile içinde yaşadığımız toplumun takdirlerini kazanarak Adana´yı tanıtma, Adanalıların birbirleri ile iletişimini sağlayarak sosyal dayanışma ağını genişletme amacı güden, İstanbul´da yaşayan Adanalıları aynı çatı altında toplayarak zengin kültürünü ve tarihini yeni nesillere aktarmak adına organizasyonlar ve sosyal faaliyetler düzenleyen saygın bir sivil toplum örgütüdür. Derneğimizin başkanı İbrahim Burak Aslanoğlu, Başkan Yardımcısı Fazıl Ulaşan, Genel Sekreter Faruk Yiğenoğlu, Sayman Gizem Aksoylu, üyeler; Ayhan Mortepe, Vedat Yakıt ve Tarkan Yıldırım´dan oluşmaktadır. Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu´da aynı şekilde bizlerle içiçe aktif olarak organizasyonlar ve sosyal faaliyetler düzenleyen saygın bir sivil toplum örgütüdür. Kozan Platformu Başkanı Faruk Yeğenoğlu, kurul üyeleri Ali Kağan Özarslan, Yiğit Kaan Göçer, Erdi Öksüz, Nazime Selekoğlu ve Gizem Aksoylu´dan oluşmaktadır. Derneğimiz, bu yıl 6-7 ve 8 Eylül tarihlerinde 2.´sini düzenleyeceği Adana´mızın lezzetlerini tadabileceğimiz ve kültürel yaşamını görebileceğimiz Adana Festivali´ne herkesi davet ediyoruz? diye konuştu.

Düzenlenen iftar programında, hem Adanalılar hem de Kozanlılar bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde oldular. Hemşericilik duygusunun en üst seviyeye çıktığı iftar programında, Platform Başkanı Faruk Yiğenoğlu ve dernek başkanı İbrahim Burak Aslanoğlu konuklarla yakından ilgilendiler.

/resimler/2019-5/11/0954304190490.jpg/resimler/2019-5/11/0954454659511.jpg

 

/resimler/2019-5/11/1000561229270.jpg/resimler/2019-5/11/1002121543272.jpg