‘Kozanlı’ dergisi yayın hayatına başladı

‘Kozanlı’ dergisi yayın hayatına başladı

Basın ve yayın kuruluşları konusunda oldukça zengin olan Kozan'da, zengin içeriği ile yeni bir dergi yayın hayatına başladı.

Kozan basın ve yayın kuruluşları konusunda birçok şehre göre zengin bir ilçe. Basın ve yayın organlarına bir yenisi daha eklendi. İmtiyaz sahipliğini gazetemiz köşe yazarlarından Faruk Yiğenoğlu’nun yaptığı “Kozanlı” dergisi ilk sayısı ile yayın hayatına başladı. Kozan'ın tarihi, kültürel, eğitim, sanat ve ekonomik yapısının güçlendirilmesi konusunda zengin İçeriğe sahip olan Kozanlı dergisi ilk sayısı ile okuyucularıyla buluştu.

Şu an için 3 aylık olarak yayınlanacak Kozanlı dergisi İmtiyaz Sahibi Faruk Yiğenoğlu, ilk sayıyı çıkarmanın heyecanını yaşadığını ifade etti. Bir anne ve babanın ilk çocuğuna kavuşması gibi heyecan yaşadığını ifade eden Faruk Yiğenoğlu;

"Kozan tarihi geçmişi, kültürel yapısı, gelenek ve görenekleri ile gerçekten çok zengin İçeriğe sahip şehir. Burada doğmaktan büyümekten ve şehrime bir nevi hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Bir süre önce karar aldığım dergi çıkarma fikrini hayata geçirerek Kozan’ımızın bir eksikliğini tamamlamak istedim. İçerisinde herkesin kendini bulabileceği içeriklere sahip konularla dergimizin ilk sayısını çıkardık. Biz, nereye gidersek gidelim kendimizi Kozanlı olarak tanıtırız. O nedenle dergimizin adını Kozanlı yaptık. İnşallah, bundan sonraki süreçte daha zengin içeriklerle, daha güzel bir altyapı ile Kozanlı ve Kozan’ı seven vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Kozan’ın tanıtılması noktasında dergi olarak bizlerde bir fayda sağlamak istiyoruz. Bu konuda Kozanlı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Kozanlı dergisi başta Kozan’ımıza ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kozanlı dergisine ulaşmak isteyenler 0 532 441 01 34 nolu telefon ile irtibata geçebilir. Ayrıca, Kozanlı dergisinin sosyal medya hesaplarından dergiye ulaşım sağlanabilir.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak değerli köşe yazarımız Faruk Yiğenoğlu’nun çıkarmış olduğu Kozanlı dergisinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, yayın hayatında başarılar diliyoruz.