Kozanlı Genç Tekvandocu Duygu Balta Türkiye Şampiyonasına Katılacak!

Kozanlı Genç Tekvandocu Duygu Balta Türkiye Şampiyonasına Katılacak!

Kozanlı genç tekvandocu Duygu Balta, Adana'da düzenlenen Yıldız Kızlar Tekvando İl Seçmeleri Turnuvası'nda 47 kiloda birinci olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

 Balta, turnuvayı kazanmasının ardından yaptığı açıklamada, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, başarısını hocası ve kendisini destekleyen Kozanlılar'a armağan etti.

Kozan İlçe Spor ve Gençlik Müdürlüğüne bağlı Tekvando Hocası Yusuf Görgülü ise öğrencilerinin başarılarından gurur duyduğunu ve onların geleceği için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Görgülü, öğrencilerinin azimli ve çalışkan olduğunu vurgulayarak, Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Tusem Zumber adına turnuvada üçüncülük elde eden sporcu da başarısını kutlarken, Kozanlı genç tekvandocu Duygu Balta'nın Türkiye Şampiyonası'nda ilçelerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirtti. Başarılı sporcuların antrenörleri ve aileleri de mutluluklarını paylaşırken, gençlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiler.