Anahtar Kelimeler: Kozanspor ileri

Kozanspor 1 ileri 2 geri

Kozanspor 1 ileri 2 geri

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor kendi evinde oynadığı Cizrespor ile 90 dakikanın sonunda berabere kaldı.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor kendi evinde oynadığı Cizrespor ile 90 dakikanın sonunda berabere kaldı.

TFF 3. Lig 2. Grup 13. hafta mücadelesinde Kozanspor, Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumu’nda Cizrespor’u konuk etti. Maçı hakem Sefa Yılmaz yönetti.

Geçtiğimiz hafta aldığı deplasmandan 1 puan almayı başaran temsilcimiz bu hafta kendi evinde 3 puana erişemedi.

Maçın 13 dakikasında kazandığı penaltıyı İlhan Aslanoğlu ile gole çeviren temsilcimiz maçın 19. Dakikasında Cizrespor’ lu oyuncu Ercan Çapar’ın golüne engel olamadı.

Maçın ilk yarısında baskın oyunu ile göze çarpan temsilcimiz Kozanspor gol yollarında ve son vuruşlarda yaptığı basit hatalar ile golü bulamadı.

İlk 45 dakika mücadelesi karşı ataklar ile sona ererken, her iki takımda 2. Yarıya aynı kadroları ile çıktılar. Ortada gecen 2. Yarı mücadelesinde’ de gol sesi çıkmaz iken konuk takımın ağır futbolu maç sonu kayıp süreye yansıtılmadığı gerekçesi ile Kozanspor taraftarları hakeme tepki gösterdiler.

Maç ilk yarıda atılan karşılıklı birer gol ile sona erdi. Maç sonucu Kozanspor 1 Cizrespor 1 olarak bitti.

Alınan sonuçlara göre temsilcimiz 16 puan ile ligin 10. Sırasındaki yerini korudu.

Maçı Adana Milletvekili tamer dağlı Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam kulüp başkanları yöneticileri ve çok sayıda taraftar takip etti.

Kozanspor’un takım oyunu taktir toplarken, gol yollarındaki başarısızlıkları göze çarpmaya devam ediyor.

Temsilcimiz 14. Haftada Turgutluspor deplasmanında galibiyet için ter dökecek.