Anahtar Kelimeler: Kozanspor destek gecesi düzenleyecek

Kozanspor destek gecesi düzenleyecek

Kozanspor destek gecesi düzenleyecek

Kozanspor Futbol Kulübü yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenleyecek.

Bölgesel Amatör Lig’te mücadele eden Kozanspor Futbol Kulübü 24 Ekim akşamı Seyhan Oteli'nde yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenleyecek. Kulüp Başkanı Muhammed Bekir Evcin ve yönetim kurulu üyeleri Kozan'da siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve Kozanspor sevdalılarını ziyaret ederek hem forma hediye ediyorlar, hem de gece için davetiye bırakıyorlar.

Kozanspor Futbol Kulübü geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig’te mücadele ederken maalesef bölgesel amatör lige düşmüştü. Yusuf Sağlam ve yönetiminden bazı kişiler istifa etmiş, istifaların ardından yönetimde bulunan Muhammed Bekir Evcin kulübün başkanlığına seçilmişti. Şeffaf yönetim anlayışı ile çalışmalarına başlayan Muhammed Bekir Evcin, Kozanspor’un maddi anlamda güç kazanması için gece düzenleyeceklerinin sinyali geçtiğimiz haftalarda düzenlediği basın toplantısında açıklamıştı. Yapılan çalışmaların ardından Kozanspor sevdalıları ziyaret edilerek Kozanspor’un formaları hediye ediliyor.

24 Ekim’de düzenlenecek olan gece için davetiye bırakılıyor. Kozanspor’a destek olmak isteyen Kozanspor sevdalıların Kozanspor yönetimi ile irtibata geçmesi gerekiyor.