Anahtar Kelimeler: Kozanspor hedefe koşuyor

Kozanspor hedefe koşuyor

Kozanspor hedefe koşuyor

TFF Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Kozanspor ligdeki galibiyet serisini sürdürüyor.

TFF Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Kozanspor Ceyhan İlçe Stadyumunda konuk ettiği Kürkçülerspor’u 1-0 mağlup etti. Muzaffer Özcanlı'ın 7. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Kozanspor aldığı galibiyetle puanını 25’e çıkardı. Lider Silifke Belediyespor ile arasında 2 puanlık fark bulunuyor. Kürkçülerspor ise maçtan puan alamayarak 5 sırada 17 puanda kaldı.

Pazar günü saat 14.00'da oynanan maç için Kozan'dan da çok sayıda taraftar maç izlemeye gitti. Taraftarın büyük desteği ile 3. Lig'e çıkmak için mücadelesini sürdüren Kozanspor hedefe ulaşmak için her maçtan galibiyetle ayrılıyor.

Kozanspor Kulüp Başkanı Volkan Bayrakçı, "Takımımız son oynadığı Kürkçülerspor maçı ile 3 puan daha alarak puanını 25'e çıkardı. Hem oyuncularımız, hem teknik heyetimiz, hem de yönetimimiz Kozanlı sporseverler ile kenetlenerek her geçen hafta bir adım daha ileriye gitmek için mücadele ediyoruz. Takımımızı inşallah yeniden 3. lige çıkaracağız. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kozanspor bugüne kadar oynadığı 11 maçın 8'ini kazandı. Bir maçta beraberlik sağlarken, iki maçı da kaybetti. Toplam 15 gol atarken kalesinde de 3 gol gördü.