Anahtar Kelimeler: Kozanspor kalesi emanet

Kozanspor kalesi Onur’a emanet

Kozanspor kalesi Onur’a emanet

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor’un son haftalardaki gözde oyuncusu Kaleci Onur Bulut oldu.

1985 Sivas Suşehri doğumlu tecrübeli Kaleci Onur Bulut son haftalarda gösterdiği performans ile hem taraftarların hem de kulüp yöneticilerinin gözdesi haline geldi. Özellikle, 1877 Alemdağspor maçında gösterdiği performans ile herkesin gönlünde taht kuran Onur Bulut takımda umut veriyor.

2018-2019 sezonunda Nazilli Belediyespor'da forma giyen Onur Bulut 2019/2020 sezonu için Kozan Spor Futbol Kulübü ile anlaşarak Kozanspor forması giymeye başladı. 2004-2005 sezonunda Gaziantepspor forması giyerek profesyonel futbol hayatına başlayan Onur Bulut, bugüne kadar birçok kulüpte forma giyme şansı buldu. Uzun yıllardan bu yana çeşitli kulüplerde forma giymiş olması kendisinin tecrübesini bir üst seviyeye çıkarmada etkili oluyor. Onur Bulut'un Kozanspor’da daha çok güzel işler yapacağı şimdiden belli. 1877 Alemdağspor maçında Kozanspor kalesine gelen birçok topu gösterdiği üstün gayret ile kurtaran Bulut'un bu performansı gözlerden kaçmadı.

Kozanspor forması ile bu sezon bütün maçlarda forma giyen tecrübeli kaleci oynadığı maçlarda 2 tane sarı kart gördü.

İlk 11'de 19 maçta Futbolseverler; “Onur gerçekten yaptığı kurtarışlarla Kozanspor’un önemli futbolcularından biri haline geldi. Tecrübeli kalecimiz Alemdağspor maçında gösterdiği üstün gayret ve çaba ile bizlerin gönlünde ayrıca bir taht kurdu. Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı göstererek Kozanspor’un kalesini bir zırh gibi koruyacağından şüphemiz yok. Inşallah, Kozanspor oynadığı iyi futbol ile hak ettiği yerlere gelecektir. Bu gidişatta Onur ve diğer futbolcuların büyük etkisi olacaktır. Kozanspor önce diğer futbolculara sonra da kalecimiz Onur’a emanet” dediler.