Kozanspor´a Edem Pastanelerinden Prim Desteği

Kozanspor´a Edem Pastanelerinden Prim Desteği

2. yarıda oynağı futbol ve galibiyetleri ile göz doldurmaya devam eden Kozanspor oyuncularının Cizre galibiyetinden dolayı hak ettiği prim ödemeleri Edem Pastanesi tarafından karşılandı.

K.Ekspres-2. yarıda oynağı futbol ve galibiyetleri ile göz doldurmaya devam eden Kozanspor oyuncularının Cizre galibiyetinden dolayı hak ettiği prim ödemeleri Edem Pastanesi tarafından karşılandı.

Kulüp binasını ziyaret eden Edem Pastaneleri İşletmecisi Ali Şahan ?Son günlerdeki başarısı ile bizleri gururlandıran takımımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik.? Dedi.

Sporcuların ve idarecilerin hazır bulunduğu ziyarette Şahan Cizrespor maçının primlerinin çekini Kulüp Başkanı Hakan Öztürk´e teslim etti.

Ziyaret esnasında konuşan Kulüp Başkanı Öztürk ? Bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Kozan halkımıza öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ligimize bulunan kulüpler içerisinde gerek piyasalara gerekse de oyunculara hiçbir borcu bulunmayan nadir kulüpler arasındayız. Bu durumumuzla da gurur duyuyoruz. Futbolcularımızın geçen hafta hak ettikleri primlerini İlçemizin değerli esnaflarından Ali Şahan Bey karşılama talebinde bulundu. Bizleri de fazlası ile mutlu etti. Gerek kulübüm gerekse oyuncularımız adına çok teşekkür ediyorum.? Dedi.

Yapılan ziyaret esnasında Ali Şahan´a İş Adamı Ferhan Açıcı da eşlik ederken, daha sonra oyunculara tatlı ikramında bulunuldu.