Anahtar Kelimeler: KOZANSPOR' ŞİMDİ OLACAK?

KOZANSPOR'A ŞİMDİ NE OLACAK?

KOZANSPOR

KOZANSPOR'A ŞİMDİ NE OLACAK?

Kozan'ın sağlıklı bir şekilde büyümesi, gelişmesi ve Kozan'ın çocuklarının geleceğe güvenle bakması için Kozan ile ilgili her konuda taşın altına elini koyan ve Kozanlı'nın en güvendiği gazete olan Kozan Ekspres Gazetesi olarak,  kamuoyu adına Kozanspor’un geleceği ile ilgili olarak akıllara takılan soruları kulüp başkanı Yusuf Sağlam’a soruyoruz.

Kozanspor 3. Lige çıktığında ne kadar borcu vardı? Geçen altı yılın sonunda şu an aktif olarak ne kadar borcu bulunmaktadır?

Kozanspor yönetim kurulu Kozanspor için bu sezon ceplerinden ne kadar harcama yapmışlardır.

Kulübün mevcut yönetim kuruluna borcu var mıdır? Var ise kime ne kadar borçlanmıştır kulübümüz?

2020-2021 sezonunda kulüp başkanı ve yöneticileri maddi olarak ne kadar bağışta  bulunmuşlardır?

Takıma maddi bağışta bulunmayan yönetici var mıdır?

Yönetim kurulunun deplasman konaklama ve gidiş dönüş masrafları kim tarafından karşılanmıştır? Bu giderler Kozanspor bütçesinden mi harcanmıştır?

Kozanspor'a düzenlenen yardım kampanyalarında toplam ne kadar toplanmıştır ?

Sosyal medyada yer alan Kozanspor sayfası kim veya kimler tarafından yöneltilmektedir?

Bu sosyal medya adreslerinden yapılan açıklamalar ve paylaşımlar kulüp başkanını ve yönetiminin ortak açıklaması olarak kabul edilmekte midir?

Sayın Sağlam ve  yönetim kurulu görevlerinden istifa mı edecek? Yoksa görevlerine devam mı edecek?

Şimdi artık birlik olma vaktidir. Hem kulüp başkanı hem yönetim kurulu şapkasını önüne alıp düşünmelidir. Bir kongre kararı alıp tüm Kozansporlulara çıkıp bütün her şeyi bütün şeffaflığı ile anlatmalıdırlar. Yola devam edeceklerse neler yapacaklarını, planlarını tüm Kozanlılarla paylaşmalıdırlar. Bırakacaklarsa da borçsuz bir Kozanspor bırakmalıdırlar.

Kozanspor'a emek veren herkese emeği için teşekkür ediyoruz.  En kötü gün bugün ise bugün de Kozansporluyuz. Kozan Ekspres Gazetesi olarak Kozanspor'un yanında olmaya devam edeceğiz. Haklının ve doğrunun yanında olacağız.