Anahtar Kelimeler: Kozanspor’ dönem başladı

Kozanspor’da yeni dönem başladı

Kozanspor’da yeni dönem başladı

Kozanspor Kulüp Başkanlığından istifa eden Yusuf Sağlam'ın yerine getirilen Muhammet Bekir Evcin kozan'daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Kozanspor Kulüp Başkanı iken ani aldığı kararla istifa eden Yusuf Sağlam'ın yerine yönetimin aldığı kararla bir önceki yönetimde sportif direktör olarak görev yapan Muhammet Bekir Evcin getirildi.

Muhammet Bekir Evcin, kulüp binasında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kozan'ın yerel ve ulusal basın mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Kulübün 3 lig’den kalma 1 milyon 700 bin lira civarında borcunun olduğunu ifade eden Evcin, kasalarında da 25 bin lira para bulunduğunu ifade etti. Takımın kampta çalışmalar yapmaya devam ettiğini kaydeden Evcin, 6 sporcunun altyapıdan A takımına katıldığını, 3 Ligte forma giyen 7 futbolcununda takımda kaldığını ifade ederek, yeni dönemde altyapıya daha çok önem vereceklerinin altını çizdi. Hedeflerinin tekrardan şampiyon olarak 3 lige çıkmak olduğunu ifade eden Evcin, en büyük amaçlarının şeffaf ekonomiyi devreye sokarak herkesin ulaşabileceği bir noktaya getireceklerini ifade etti. Bununla ilgili yazılımsal sistemin tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Bekir Evcim, isteyen herkesin Kozanspor kulüp muhasebesine bilgi edinmek amacıyla ulaşabileceğini ifade etti.

Önümüzdeki günlerde Kozanspor gecesi adı altında bir etkinlik düzenleyeceklerini burada birlik ve beraberlik mesajı vererek Kozanspor’un Kozanlılara ait olduğunu göstereceklerini ifade eden Kozanspor Kulüp Başkanı Muhammed Bekir Evcin, kendisinin sportif anlamda yurt dışında uzun yıllar görev yaptığını ve yurtdışında başarıya ulaşan basamakları Kozan'da da uygulayacaklarını ifade etti.

Basın, siyaset, bürokrat, ,belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ile şeffaf bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğinde birçok engelin ortadan kalkacağının altını çizen Muhammed Bekir Evcin, takımın başarıya ulaşması için her türlü çabanın gösterileceğini ifade etti.