Anahtar Kelimeler: dönem

KTO’da yeni dönem

KTO’da yeni dönem

Kozan Ticaret Odası'nda meclis üyeleri hem meclis başkanını, hem de oda başkanını seçerek yeni dönemin resmen startını verdiler.

1 Ekim tarihinde Kozan Ticaret Odası’nın seçimleri yapılmıştı. Yapılan meclis üyeliği seçimlerinde meclise girmeye hak kazananlar mazbatalarını aldıktan sonra kendi aralarında toplantı yaparak hem meclis başkanını seçtiler, hem de odanın başkanını seçtiler.

Yapılan toplantı sonrasında Mustafa Kandemir meclis üyeleri tarafından yeniden Kozan Ticaret Odası başkanlığına seçildi. Kozan Ticaret Odası’nda uzun yıllar meclis başkanlığını yürüten Yaşar Çelen'in yerine ise Özgür Ataş seçildi. Yapılan oylamada Yaşar Çelen 5 oy alırken, Özgür Ataş ise 14 oy aldı.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir; "Yapılan seçimler sonrasında meclis üyelerimiz arasında toplantı gerçekleştirdik. Onların teveccühü ile yeni dönemde arkadaşlarımız beni yeniden başkanlığa getirdiler. Meclis başkanımız olan Özgür Ataş'a da yeni görevinde başarılar dilerken, bütün meclis üyelerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.