Kübra Bulduklu Resim Atölyesi´ni Açtı

Kübra Bulduklu Resim Atölyesi´ni Açtı

Kozan´da yaptığı resim çalışmaları ile herkesin büyük beğenisini kazanan resim öğretmeni Kübra Bulduklu kendisine ait atölyesinin açılışını gerçekleştirdi.

Kozan´da yaptığı resim çalışmaları ile herkesin büyük beğenisini kazanan resim öğretmeni Kübra Bulduklu kendisine ait atölyesinin açılışını gerçekleştirdi.

Resim öğretmeni Kübra Bulduklu´nun resim atölyesi açılışına Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Haytaoğlu, Denetimli Serbestlik Müdürü Mahmut Kıran, MHP Kadın Kolları Başkanı Nur Figan Menteş ve çok sayıda davetli katıldı.

Kübra Bulduklu açılış öncesinde bir teşekkür konuşması yaparak şunları söyledi:

?Bizim atölyemizin farkı var. Atölyemizi baştan sona kendi ellerimizle yaptık. Bu çalışmaları 3 öğrencimizle birlikte yaptık. Onlara sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bizim amacımız, üretim yapmayı hedeflemek. Yaptığımız çalışmaların hepsini, ?bunları biz yapabiliriz? demek için tüketimden çok üretime geçmek istiyoruz. Sanatsal faaliyetlere öncelik tanımak istiyoruz. Açılışımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

/resimler/2018-6/22/1715474505902.jpg

Resim atölyesi açılış programına katılan Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz´de bir konuşma yaptı. Şenöz; ?Burada çok farklı bir ortam hazırlanmış. Bu ortamı hazırlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Atölye sanatçı ruhu ile hazırlanmış bir mekan olmuş. Bu resim atölyesi Kozan´ımız için farklı bir zenginliktir. Bu tür resim atölyelerinin sayısını çoğaltmak gerekir. Resim bir sanat dalıdır. Bu vesile ile velilerimize de seslenmek istiyorum. Çocuklarımızı sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirmeniz gerekiyor. Değerli öğretmenimiz, benim de öğrencim olur. Kübra Bulduklu´ya açtığı resim atölyesinde başarılar diliyorum. İnşallah, kendisi ve Kozan için birbirinden güzel çalışmalara imza atmaya devam eder. Hayırlı uğurlu olsun? diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından resim öğretmeni Kübra Bulduklu ile birlikte açılışa katılanlar kurdele kesimini gerçekleştirdi.

Kübra Bulduklu, atölyeyi gezen davetlilere yaptığı çalışmalar hakkında kısa kısa bilgiler verdi.

/resimler/2018-6/22/1716252475511.jpg