KÜÇÜKATEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

KÜÇÜKATEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Kozan´ da oldukça iyi tanınan ve toplumda saygın bir kişiliği olan Orman Mühendisi Şensu Küçükateş´ in eşi Mavigül Küçükateş hayatını kaybetti.

Kozan´ ın saygın ailelerinden olan sevilen ve sayılan bir sima haline gelmiş, işlerinde başarılarından dolayı adını sıkça duyduğumuz ve çevresinde oldukça çok sevilen Orman Mühendisi Şensu Küçükateş´ in eşi Mavigül Küçük Ateş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre uzun zamandır tedavi gören Mavigül Küçükateş son günlerde hastalığı iyice ağırlaşarak yaşam mücadelesi vermeye başladı. Durumu gittikçe kritikleşen Mavigül Küçükateş son olarak her zamanki tedavi gördüğü hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleler sonucu yaşam mücadelesine yenik düşen hayata veda etti.

Mavigül Küçükateş´ in acı haberi ailesine ve yakınlarına bildirildiğinde sevenleri adeta yıkıldı. Çevresinde çok sevilen ve canı yakınlığı, yardımseverliliği ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğu bilinen Mavigül Küçükateş´ in cenazesi Adana´ dan Kozan´ daki evine getirildi. Burada son görev olarak yapılan işlemlerden sonra Mavigül Küçükateş´ in cansız bedeni gözyaşları arasında Kozan Mezarlığına defnedildi.

Merhume Mavigül Küçükateş´ in bıraktığı vasiyetname ise cenaze namazını kıldıran Kozan İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu tarafından satır satır okundu. Cenaze merasimine katılanlar bu vasiyetnamenin okunmasıyla birlikte duygulu anlar yaşadılar. Kozan Ekspres Gazetesi olarak Merhume Mavigül Küçükateş´ e Cenab- Allah´ tan Rahmet dilerken, geride kalan eşine çocuklarına, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.