Kuka Döner Gözde Tavukçuluğa Geçti

Kuka Döner Gözde Tavukçuluğa Geçti

Kozan´da döner dürüm denince akla gelen ilk yer Kuka Döner oluyor. Bir süre önce işletmeciliğini Erman Erdem´in yaptığı Kuka Döner, Kozan´da uzun yıllardan bu yana hizmet veren Gözde Tavukçuluk işletmecilerinden olan Emin Kürkçü tarafından devralındı.

K.Ekspres- Kozan´da döner dürüm denince akla gelen ilk yer Kuka Döner oluyor. Bir süre önce işletmeciliğini Erman Erdem´in yaptığı Kuka Döner, Kozan´da uzun yıllardan bu yana hizmet veren Gözde Tavukçuluk işletmecilerinden olan Emin Kürkçü tarafından devralındı.

Banvit kalitesi ve markası ile  hizmet vermeye devam eden Gözde Tavukçuluk Kuka Döner yeni yüzü ve deneyimli kadrosu ile hizmetine devam ediyor. Adnan Menderes Parkı karşısında bulunan Kuka Döner´de tavuk dürüm, kırpık ve köfte çeşitlerininm yanı sıra kızarmış tazecik piliçlerle de müşterilerini bekliyor.

Gözde Tavukçuluk Kuka Döner geniş, iki katlı olan iş yerinde temiz ve ferah bir ortamda müşterilerine yılların verdiği tecrübe ile hizmet veriyor.

Ayrıca bir telefon ile ev ve iş yerlerine servis imkanını da sunan Gözde Tavukçuluk Kuka Döner hijyen ve dürüstlüğe çok önem veriyor.