KULAKLARINIZI KAPATIN, BİZ BAĞIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ!!!

KULAKLARINIZI KAPATIN, BİZ BAĞIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ!!!

Kozan Kadirli karayolu maalesef bir türlü yapılamıyor. O yol yapılmadıkça, kazalar katılmaz oluyor kimi insanlar yaralanıyor, kimi insanlar da hayatından oluyor. Bu vebali hiçbir yetkili ödeyemez.

Geçtiğimiz hafta perşembe günü manşetten yayınladığımız haberin ardından hala karayolu ile ilgili olarak bir önlem alınmaması yetkililerin bu konuda kulağını tıkadığı anlamına geliyor. 1960'lı yılların sonuna doğru yapılan yolda bugüne kadar herhangi bir iyileştirme çalışması yapılmadı. Kozan Çukurköprü arasında bugüne kadar onlarca trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda kimi insanlar hayatını kaybetti, kimi insanlarda yaralandı ya da sakat kaldı. Ocaklara ateş düştü. Bu kadar kazanın olmasına rağmen henüz önlem alınmaması, yolda genişletme çalışmalarının yapılmaması yetkilileri acaba rahatsız etmiyor mu? Son 1 yıl içerisinde meydana gelen trafik kazalarında insanlar hayatlarını kaybetti. Yolun darlığı nedeniyle yapılan sollamalarda trafik kazaları meydana geliyor veya sürücülerin önlem almamasından kaynaklanan nedenlerden dolayı insanlar maalesef canından oluyor.

Geçtiğimiz yıllarda “projeye alındı” denilerek en kısa zamanda yapılacak denilen yol ile ilgili olarak henüz somut bir adım atılmaması maalesef içler acısı bir durum. Bu konuyla alakası bulunan herkes bu konuyla ilgili olarak kulaklarını tıkamaya devam ediyor. Ama diğer taraftan insanlar canını vermeye devam ediyor.

Siz yetkililer, insanların canı bu kadar kıymetsiz mi? Neden bu kadar vurdumduymazsınız? Yolu büyütmek, genişletmek bu kadar zor mu zor? Bu halk size vergi ödüyor? Yol yapın genişletin insanların canını kurtarın diye.

 Kozan Ekspres Gazetesi olarak bir kez daha kulağı sağır, işitmez olan yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Bu yolu bir an önce yapınız. Çocuklar annesiz babasız kalmasın. Kulaklarınızı açın ve halkın sesine kulak verin.