Anahtar Kelimeler: Cumhur İttifakı’ tepki

Kunt’tan Cumhur İttifakı’na tepki

Kunt’tan Cumhur İttifakı’na tepki

Memleket Partisi Kozan İlçe Başkanı Gökhan Kunt, Ağustos ayı meclis toplantısında Cumhur İttifakı'nın borçlanma yetkisine ret vermesini eleştirdi.

Ağustos Ayı Kozan Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda araç alımı ve iş makinesi alımı ile ilgili olarak Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a borçlanma yetkisi verilmesi gündeme getirildi. Cumhur İttifakı üyeleri fiyat araştırmasının yapılmadan daha uygun fiyatlara araç ve iş makinesi alabilecekken, Kozan Belediyesi'nin 5 milyon 750 bin liralık borçlanma yetkisini reddetti.

Mecliste kısa süreli tartışmaya neden olan konu ile ilgili olarak Memleket Partisi Kozan İlçe Başkanı Gökhan Kunt açıklama yayınladı. Kunt, alınan kararın kendilerini ve Kozan’ı üzdüğünü ifade ederek, Kozan Belediyesi'nin Ağustos ayı olağan meclis toplantısında araç ve iş makinelerinin alınması için borçlanma yetkisinin neden reddedildiğini de sordu.

Memleket Partisi Kozan İlçe Başkanı Gökhan Kunt, “Mazeret sadece fiyat konusu olması bizleri üzdü” ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"Bu tarz konular Kozan için çok önemli. Yaşanan bu sıkıntılar da kimse rant peşinde olamaz, gün birlik günü olma günü. Kozan için ne gerekiyorsa hangi şartlarda olursa olunsun yapılması lazım. Kozan Belediyesi’nin 5 milyon 750 bin TL'yi kredi çekmeden yapma gücü yok. Lakin borçlanma yetkisi var ise bu şart. Kozan'ın sayılan bu iş makinelerine ihtiyacı var. Hatta geç kalınmış bir karar. Cumhur ittifakı Kozanlı halk için bu önemli konuyu red etmesi bizleri üzdü. Temennimiz Cumhur ittifakı sunulan bu önergeyi daha uygun maliyete yapabilir araştırmasını yapıp önerge sunabilirler. Kozan’ımızın ilerlemesine engel olur” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Kozan İlçe Başkanı Gökhan Kunt’un yaptığı bu açıklamaya karşılık olarak, Cumhur ittifakı üyelerinden nasıl bir cevap gelecek o bekleniyor.