Kurt Kardeşler Erkekliğe İlk Adımlarını Attılar

Kurt Kardeşler Erkekliğe İlk Adımlarını Attılar

Mahmut Emin ve Serdar erkekliğe ilk adımlarını attılar.

İlçenin tanınmış ticaret erbaplarından Zeynel Abidin Kurt´un torunları, Bil-Kurt Tarım İşletmesinin Sahibi Bilal ve Latife Kurt çiftlerinin oğulları Mahmut Emin ve Serdar Kurt kardeşler gerçekleşen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Gerçekleşen geceye ilçenin tanınmış simaları katılırken Mahmut Emin ve Serdar´ın kivralıklarını İş Adamları Ali Nergiz ve İrfan Gürkan yaptı.

Mehteran gösterisi ile start alan eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Salona taht ile giriş yapan Kurt kardeşler salonda bulunanlar tarafından büyük alkışlar ile karşılandı./resimler/2017-5/19/1837507415005.jpg

Gecede Bilal ve Latife çifti misafirleri ile yakinen ilgilenirken, kivraların ilgilleri de gözlerden kaçmadı.

Kurt kardeşleri tebrik etmek isteyen davetliler uzun bir kuyruk oluştururken, Kurt ailesi gösterilen ilgiden büyük  mutululuk duyduklarını ifade ettiler.

Davetlilerini salonun girişinde karşılayan Latife ve Bilal çifti gecenin sonunda davetlilerini kapıya kadar ağırladılar./resimler/2017-5/19/1838180228049.jpg

Bizlerde erkekliğe ilk adımlarını atan Mahmut Emin Ve Serdar Kurt kardeşleri kutlarken evlatlarının ilk mürüvvetlerini gören Bilal ve Latife Kurt çiftinin de mutluluklarına ortak oluyoruz.