Kurtgöz inşaat, fuarda ilgi odağı oldu

Kurtgöz inşaat, fuarda ilgi odağı oldu

1994 yılından bu yana Kozan başta olmak üzere bölgede hizmet veren, bölgenin lider inşaat ve yapı malzemeleri alanındaki öncü firmalarından Kurtgöz İnşaat katıldığı Adana 2017 11. İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarında ilgi odağı olmayı başardı.

K.Ekspres- 1994 yılından bu yana Kozan başta olmak üzere bölgede hizmet veren, bölgenin lider inşaat ve yapı malzemeleri alanındaki öncü firmalarından Kurtgöz İnşaat katıldığı Adana 2017 11. İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarında ilgi odağı olmayı başardı.

23 yıldan buyana inşaat alanında faaliyetini sürdüren Kozan´ın öncü kuruluşlarının başını çeken Kurtgöz İnşaat gelişmeye devam ediyor.

3 yıldan buyana Adana il merkezinde de faaliyetlerini başarı ile sürdüren Yusuf ve Metehan Kurtgöz yönetimindeki sektörün öncü firmaları arasındaki yerini her geçen gün biraz daha sağlamlaştıran firma bu yıl 11. si düzenlenen Adana 2017 Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı´ndaki yerini aldı.

Bünyesinde Çimsa Hazır Beton, Çimsa Çimento, Kütahya Seramik, KÇS Gazbeton, Blokbims, Çamsan,  Kütahya Yapı Kimyasalları, Kaksan Kireç Atermit, Aslanbaş Demir, Demir Çelik, Şekerciler Tuğla ve Filli Boya gibi bir çok markanın bayiliğini yapan Kurtgöz İnşaat katıldığı fuarda ilgi odağı oldu.

Fuarı ziyaret eden birçok kişi, kurum ve ilgili kişi tarafından ziyaret edilen Kurtgöz İnşaat ve Yapı Malzemeleri standı büyük taktir ve beğeni topladı.

Fuar ile ilgili gözlemlerini aktaran firma sahibi Metehan Kurtgöz ? gösterilen ilgi bizi fazlası ile memnun etti.? Dedi./resimler/2017-2/24/1109574300806.jpg

Kurtgöz ? Firmamız 23 yıldan buyana bölgeye hizmet veren bir firmadır. Alanındaki gelişmeleri yakinen takip eden firmamız bu yıl ilk kez inşaat ve yapı malzemeleri fuarına katıldı. Fuarın ilk gününden buyana çok sayıda misafir standımızı ziyaret etti. Misafirlerimize firmamızın faaliyet alanları ile ilgili bilgiler aktardık. Bizler açısından büyük bir deneyim tecrübe kazanmamıza vesile oldu.

Elbette 23 yıldan buyana sektörün içerisinde olmamızdan dolayı alanımıza çok sahibiz. Bundan 3 yıl öncede Adana merkezde açtığımız şube ile birlikte Adana piyasasında varız. Bu fuar firmamızın tanınmasında büyük katkı sağlayacaktır. Gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağlam yapılar sağlam malzemelerden oluştuğu gerçeğinden yola çıktığımızda sağlam inşaat ve yapı malzemelerinin adresi Kurtgöz İnşaattır.? Dedi./resimler/2017-2/24/1110342722299.jpg

Öte yandan inşaat ve yapı malzemelerinin yanı sıra Kurtgöz İnşaatın önümüzdeki süreç içerisinde konut projeleri alanlarında da faaliyet göstereceği öğrenildi.