Kurum Olarak Tema Gönüllüsü Oldular

Kurum Olarak Tema Gönüllüsü Oldular

- Döviz Kuyumculuk işyeri sahibi Emin Canbolat kendisi ve çalışanlarını Tema Gönüllüsü yaparak Tema Vakfı´ndan Kurum Görseli aldılar.

K.Ekspres- Döviz Kuyumculuk işyeri sahibi Emin Canbolat kendisi ve çalışanlarını Tema Gönüllüsü yaparak Tema Vakfı´ndan Kurum Görseli aldılar.

Geçtiğimiz ay içerisinde gönüllü kayıtlarını yaptıran ve gönüllülük kartlarını teslim alan Emin Canbolat´a "Bu kurumun çalışanları 2017 yılında Tema Gönüllüsü olmuştur" görselini de İlçe Sorumlusu Derya Deniz takdim etti.

Emin Canbolat a duyarlılığından ve vakfa verdiği destek ile doğamıza, çevremize dolaylı olarak sağladığı katkıdan  dolayı müteşekkir olduklarını dile getiren Derya Deniz bir kurumda çalışan en az 6 kişinin Tema Gönüllüsü olması ile bu görseli verdiklerini belirtti. Kozan´da gerek bireysel gerekse kurumsal olarak Tema Vakfı çalışmalarına verilen destekten memnunuz diyen Deniz herkesi gönüllü olmaya davet etti. 

Emin Canbolat ise şunları dile getirdi:  "Tema Vakfı´nın çalışmalarını takip ediyor ve destekliyoruz. Tema Vakfı´nın çocuklarımızın çevre ve doğa bilinci ile yetişmesi için tüm Türkiye´de eğitim proğramları yürüttüğünü biliyorum. Günümüzde çevrenin ve doğanın yaşamsal öneme sahip olduğunun farkına olarak biz de bu çalışmalara destek olmak amacıyla Tema Gönüllüsü olduk. Her zaman da Tema Vakfı çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz. Çalışanlarımla birlikte gönüllü olduğumuz için bize kurum görseli takdim ettiler. Bundan dolayı da ayrıca onure olduk. Tema Vakfı´na çalışmalarında başarılar diler teşekkürlerimizi bildiririz" dedi. Haber: Derya Deniz