Anahtar Kelimeler: Kuzey ilçeler Serhan Gültekin' emanet

Kuzey ilçeler Serhan Gültekin'e emanet

Kuzey ilçeler Serhan Gültekin

Bir süre önce Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı olarak atanan Serhan Gültekin alınan kararla birlikte Deva Partisi Adana İl Başkanı danışmanı olarak atandı.

Serhan Gültekin yeni görevi ile birlikte Adana'nın kuzey ilçelerinden sorumlu olacak. Buna göre; Sarıçam, İmamoğlu, Aladağ, Kozan, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçelerindeki teşkilatlanma sürecinde etkin bir şekilde çalışma yürütecek. Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık yapılan görevlendirmeyi sosyal medya adresinden duyurdu. Sadullah Kısacık yaptığı açıklamada; "Teşkilat yönetiminde AR-GE’ye önem veriyoruz, il başkan danışmanlığı sistemini kuruyoruz. Bu kapsamda teşkilat çalışmalarının daha etkin yürütülmesini sağlamak amacı ile Serhan Gültekin, Suat Ekiz, Süleyman Topal Deva Partisi Adana İl Başkan danışmanlığı görevine atanmıştır. Yeni görevlerinde kendilerine başarılar dilerim.” Dedi.

Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Serhan Gültekin'in yeni görevinden dolayı Kozan ilçe başkanlığı görevini yapamayacağı, önümüzdeki günlerde Deva Partisi Kozan İlçe Başkanının yeniden atanacağı öğrenildi.