Anahtar Kelimeler: KUZEY' ÖZGAN RÜZGARI

KUZEY'DE ÖZGAN RÜZGARI

KUZEY

İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kâzım Özgan, önümüzdeki yerel seçimleri dolayısıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Güçlü ve etkili ekibiyle gittiği her ortamda ilgiyle karşılanan Özgan, eskiden olduğu gibi yine yeniden gönüllere dokunmaya devam ediyor. Yukarıgeçili, Kapıkaya, Marangeçili, Kalkumaç ve Görbeyaz Mahallelerini ziyaret ederek bugüne kadar verdiği hizmetleri tekrardan yerinde inceleyen, eksikleri not alan Özgan, 31 Mart seçimleri için vatandaşlardan dua ve desteklerini istedi. 

Düzenlediği ziyaretler kapsamında Özgan; "Daha önceki yıllarda bu mahallelerimizin her sokağını parke ile döşedik, çeşitli alanlara çocuklarımız için parklar ve çeşitli aktiviteler için eğlence alanları yaptık, sosyal alanlar oluşturduk. İllaki eksikliklerimiz, yetişemediğimiz yerler vardır. Allah nasip eder de görevimizin başında olursak hizmetlerimizin eksikleri giderilip yeni çalışmalarımız devam edecek. Bizleri buralarda kucaklayan, kapılarını açan gönül dostlarımıza çok teşekkür ederim " dedi.