Lastiği patlayan araç 2 kişiyi ezdi

Lastiği patlayan araç 2 kişiyi ezdi

Kozan´a bağlı Çulluuşağı Mahallesi´nde meydana gelen trafik kazasında Kozanspor As Başkanı Serdal Şahin´in anne ve babası hayatını kaybetti.

Kaza, sabah 07.00 sularında Çulluuşağı Mahallesi Dişbudak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Feke istikametinden Kozan istikametine seyir halinde olan Mehmet Kerçin yönetimindeki 01 RU 828 plakalı aracın lastiği patladı. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu araç, otobüs durağında bekleyen Celal Şahin (64) ve Hürü Şahin (62) isimli şahısları ezerek yan bahçeye uçtu. Meydana gelen feci trafik kazasında Celal ve Hürü Şahin çifti hayatını kaybetti. Acı haberi alan Şahin ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği yerde inceleme yaptı. Kazada yarlanan araç sürücüsü Mehmet Kerçin ve yanında bulunan bir kişi Kozan Devlet Hasatnesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Ayfa Pastaneleri sahibi ve Kozanspor As Başkanı Serdal Şahin´in annesi Hürü Şahin ve babası Celal Şahin´e Allah´tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.