Anahtar Kelimeler: Lidere Yenildik

Lidere 1-0 Yenildik

Lidere 1-0 Yenildik

TFF 3´üncü Lig 1´inci Grup´ta mücadele eden Kozan Belediyespor 1. Grup lideri Hekimoğlu Trabzonspor´un konuğu oldu.

TFF 3´üncü Lig 1´inci Grup´ta mücadele eden Kozan Belediyespor 1. Grup lideri Hekimoğlu Trabzonspor´un konuğu oldu.

Cumartesi günü saat 13.00´da başlayan maçı hakem Eren Gökmen yönetti. Yavuz Selim Stadı´nda oynanan maçta ev sahibi ekip Hekimoğlu Trabzonspor sahaya; Mustafa Hoşoğlu, Selim Şahin, Tayfun Sabri Gümüşoğlu, Emre Akgün, Samet Aydın, Cafercan Aksu, Hakan Aydın (dakika 80 Savaş Çakır), Taha Gül (dakika 87 Dede Çelik), Emrullah Kokoç (dakika 83 Taşkın Kartal), Halil İbrahim Cenik 11´i ile sahaya çıktı.

Temsilcimiz Kozan Belediyespor ise; Yunus Emre Genç, İbrahim Sevinç, Fikret Sevilgen, Sertaç Eren (dakika 83 Fırat Kaplan), Atakan Ekiz, Ahmet Keleş, Tuncay Öndel, Savaş Yorulmaz, Yasin Hatipoğlu, Muzaffer Özcanlı (dakika 75 Furkan Karabatak), Kemal Bolat (dakika 75 Görkem Dalmaz) 11´i ile sahaya çıktı.

Konuk olduğumuz Hekimoğlu Trabzonspor, bugüne kadar namağlup olarak geldi. Hiçbir maçta yenilmeyen Hekimoğlu Trabzonspor kendi evinde konuk ettiği temsilcimiz Kozan Belediyespor´u 1-0 yenerek mağlup etti.

Kozan Belediyespor Hekimoğlu Trabzonspor karşısında ilk yarıda iyi mücadele etti. Her iki takım da ataklar bulurken, ikinci yarının 58. dakikasında Hekimoğlu Trabzonspor oyuncusu Halil İbrahim Cenik attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Atılan bu gol maçın da skorunu belirledi.

Hekimoğlu Trabzonspor´da sarı kart gören oyuncu olmazken, Kozan Belediyespor´da; Sertaç Eren, Muzaffer Özcanlı sarı kart gören oyuncular oldu.

Alınan bu sonuçla beraber Kozan Belediyespor puanını 19´da bırakırken, Lider Hekimoğlu Trabzonspor ise puanını 31´e çıkardı.

Temsilcimiz Kozan Belediyespor 02.12.2018 günü kendi evinde Batman Petrolspor´u konuk edecek.