Mahalle Bakkalı Çocukları Sevindiriyor

Mahalle Bakkalı Çocukları Sevindiriyor

Kozan ilçesinde, mahalle bakkalı olarak bilinen Soner Özev, okulların açılmasıyla birlikte çocukları sevindirmek için güzel bir gelenek başlattı.

 Üç yıl önce bayram öncesinde çocuklara harçlık dağıtarak başlayan bu güzel adet, şimdi okul açılınca da devam ediyor. Mahmutlu Mahallesi'nde bulunan oyun parkında gönüllü vatandaşlar ve esnafların desteğiyle Soner Özev, çocukları uçan balonlarla sevindiriyor, sucuk ekmek ikram ediyor, palyaçolar ve müzik eşliğinde onların yüzünü güldürüyor. 

 

Soner Özev, 2023-2024 eğitim-öğretim yılına moralli ve motivasyonları yüksek başlamak istediklerini belirterek, bu güzel etkinlikle bugüne kadar yüzlerce çocuğu mutlu etmek için çaba harcadıklarını ifade etti. Özev, bu girişimle çocukları mutlu görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

Mahalle esnafı Murat Mercan da bu etkinliğin mahalle kültürünü canlandırdığını belirterek, çocuklara destek vermek istediklerini ve Soner Özev'in bu güzel çalışmasına katıldıklarını dile getirdi.

 

Çocuklardan Elif Naz Ataş ve Ayşe Ecem Aslan, etkinlikten çok memnun kaldıklarını ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade etti.