Mahalle sakinlerinin şikayeti giderildi

Mahalle sakinlerinin şikayeti giderildi

Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren, içerisinde Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumu’nun da bulunduğu spor tesislerinin girişine demir kapı yapıldı.

Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumu’nun da bulunduğu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Spor Tesisleri girişine kapı yapıldı. Mahalle sakinleri gece saatlerinde şehir stadyumu önünde bulunan boş alanda bazı kişilerin alkol tükettiğini, daha sonra da burada taşkınlık yaptıklarını yetkili yerlere şikayette bulundular. Vatandaşlar aynı zamanda araçlarla bu alanda drift atıldığını bu tür davranışların da kendilerini rahatsız ettiklerini dile getirdiler. Şikayetleri göz önünde bulunduran İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, spor tesislerinin girişine demirkapı yaptırdı. Bundan sonra demir kapı belli saatler dışında kapalı kalacak. Mahalle sakinlerini rahatsız eden kişiler bu alana girerek rahatsızlık veremeyecek.

 

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Dönmez ve ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin ile birlikte, Spor Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Spor tesisinin bir bölümünde süren tadilat çalışmalarını da yerinde inceleyen Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; “Gece belli bir saatten sonra bu boş alana gelen insanlar oluyormuş. Bu durumdan da mahalle sakinleri şikayetçi oldular. Spor müdürümüz bu konu ile ilgili olarak gerekli tedbirleri almış ve spor tesislerinin girişine kapı yaptırmış. Bu şekilde vatandaşların şikayetleri giderilmiş oldu” diye konuştu.

Kürşat Gültekin ise; “Vatandaşlarımızdan gelen şikayetler doğrultusunda bu kapıyı yapmak zorunda kaldık. Belli saatler dışında spor tesislerine giden kapı araç girişine yasak olacak. Bu yaptığımız uygulama ile vatandaşlarımızın şikayetçi olduğu konular giderilmiş oldu. Aynı zamanda tesislerimizin bir bölümünde devam eden tadilat çalışmalarından dolayı destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü’müz sayın Faruk Sönmez ve Kozan Kaymakamı’mız Sayın Şafak Gürçam’a teşekkür ediyorum” dedi.