Mahalleli hırsızı kıskıvrak yakaladı

Mahalleli hırsızı kıskıvrak yakaladı

Kozan´da bir kişi inşaat malzemesi çalarken mahalleli tarafından kıskıvrak yakalandı, polise teslim edildi.

Olay, Karacaoğlan Mahallesi Batı Geçiş Çevre Yolu üzerinde bulunan inşaat halindeki bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre;; A.U. isimli kişi bir otomobille inşaatın önüne geldi. Otomobilin bagajını ve arka koltuğunu inşaattan çaldığı malzemelerle dolduran zanlıyı vatandaşlar fark etti. Vatandaşları gören hırsız, otomobile doldurduğu İnşaat malzemelerini hızlı bir şekilde geri boşaltmaya başladı. Polis ekiplerine haber veren vatandaşlar kıskıvrak yakaladıkları A.U. isimli hırsızı polise teslim ettiler.

İnşaat malzemesi çaldığı iddia edilen A.U. isimli şahıs polis tarafından gözaltına alınarak sağlık raporu için önce Kozan Devlet Hastanesi´ne, ardından da İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.

Hırsızlık yapmak amacıyla kullandığı otomobil ise polis tarafından çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırıldı.

Hırsızı yakalayan vatandaş; ?Evime doğru giderken bu şahsı gördüm. Arabasına inşaat malzemesi doldurmuştu. Ne yaptığını sorduğumda, ?Arabam bozuldu. Onu yapıyorum? dedi. ?Hırsızlık mı yapıyorsun?? deyince korktu. Otomobile doldurduğu bütün inşaat malzemelerini geri indirmeye başladı. O esnada, polise haber verdik. Yakaladığımız hırsızı polise teslim ettik? diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekipleri de hırsızlık olayının meydana geldiği yerde inceleme yaptı.

Polis meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak adli tahkikata başladı.

/resimler/2019-9/13/0128195367821.jpg