Makam Aracı Gelin Arabası Oldu

Makam Aracı Gelin Arabası Oldu

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk geçtiğimiz günlerde engelli çiftin mutluluğuna vesile olarak bütün düğün masraflarını karşılanmıştı. Bayram ve Sümeyye çifti 5 yıllık aşkın ardından birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk geçtiğimiz günlerde engelli çiftin mutluluğuna vesile olarak bütün düğün masraflarını karşılanmıştı. Bayram ve Sümeyye çifti 5 yıllık aşkın ardından birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk geçtiğimiz günlerde kendisine gelerek evlenmek istediklerini belirten çifte, düğün masraflarını karşılama sözü vermişti. Başkan Öztürk o sözü yerine getirdi. Çiftin bütün düğün masraflarını karşılayarak makam aracını da gelin arabası olarak süsletti.

Damat Gelini Çiçekle Karşıladı

Bayram Keskin ve Sümeyye Baysu çifti yaklaşık 5 yıldan bu yana birbirlerini seviyorlardı. Ancak aileleri evlenmelerine İzin vermiyordu. Yapılan bütün girişimlerin ardından aileler ikna edildi. Bayram, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ün de verdiği destekle aşkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Hayat Boyu Eğitim Merkezi´nde gelin Sümeyye usta kuaförler tarafından hazırlandı. Bayram Keskin ise elinde çiçekle gelin Sümeyye´yi karşıladı. Çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Elini Tutarak Makam Aracına Kadar Gitti

Hayat Boyu Eğitim Merkezi´nde gelin hazırlandıktan sonra damat Bayram Keskin gelin hanımın elini tutarak süslenen makam aracına kadar götürdü. Gazetecilere poz veren çift bir takım açıklamalarda bulundu.

?Musa Başkan benim her zaman elimden tutar?

Gazetecilere açıklamada bulunan Bayram Keskin, 5 yıldan bu yana aşkının peşinde olduğunu ve çabalarının sonuç verdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

?Ben beş yıldan bu yana Sümeyye´yi seviyordum. Çok çabaladım ve sonunda aşkıma kavuştum. Bu yolda Musa Öztürk´ten yardım istedim. Musa Başkan ?Tabii ki sana yardım ederim. Yeter ki siz mutlu olun? dedi. Musa Başkan bizim bütün düğün masraflarımızı karşıladı. Musa Başkan, Bizim mutlu olmamızı istedi. Ben Musa başkanımızı çok seviyorum. Allah razı olsun. Benim elimden her zaman tutmuştur. Bizim bu mutluluğumuza vesile olan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Gelin: ?Çok mutluyum?

5 yıl süren aşk hikayesinin ardından sevdiğine kavuşan Sümeyye Baysu´da aşkı Bayram´a kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, kendilerinin mutluluğunda emeği geçen başta Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk olmak üzere herkese teşekkür etti.

Şehir Turu Yaptılar

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ün makam aracı gelin arabası olarak süslendikten sonra gelin ve damat şehir turu yaptı. Bu tura, Kozan Belediyesi´nin birimlerinde görevli araçlarda katıldı. Cadde ve sokaklarda engel tanımayan çiftin mutluluğunu görenler alkışlarla bu mutluluğa ortak oldular.

Kına Gecesi Yapıldı

Bayram ve Sümeyye çiftinin kına merasimi de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Düzenlenen kına merasiminde gelin Sümeyye´ye kına yakıldı. Yapılan bu merasimin ardından çift ve merasime katılanlar doyasıya eğlendi.

Düğünleri Muhteşem Oldu

Kına gecesinin ardından Bayram ve Sümeyye Keskin çifti yoğun bir katılımla düğün yaptılar. Düğün merasimine çiftin ailesi sevdikleri, dostları, arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı. Çift yapılan ilk dansın ardından doyasıya eğlendi. Çiftin bu mutluluğuna ortak olanlar da onları yalnız bırakmayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Herkes Seferber Oldu

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk başta olmak üzere Bayram ve Sümeyye çiftinin düğün merasimi masraflarına herkes seferber oldu. Kuaföründen, araç süslemesine, düğün salonundan, yiyecek-içeceklere, gelinlikten damatlığa birçok konuda esnaflarda engel tanımayan çifte yardım elini uzattı. Bayram Keskin kendilerinin evlenmesin de emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

?Üzerimize Düşeni Gerçekleştirdik?

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Duru´da çiftin bu mutluluğuna ortak olan isimler arasındaydı. Mustafa Duru; ?Kozan Belediye Başkanı´mız Musa Öztürk´ün talimatları doğrultusunda, yaşam boyu hayat arkadaşı olmada karar alan bu çifte yardım elini uzattık. Belediye olarak birçok masraflarını karşıladık. Şimdi de onların mutluluklarına şahit oluyoruz. Kozan Belediye Başkanı´mız Sayın Musa Öztürk ve şahsım adına çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum? dedi.