Anahtar Kelimeler: Mansurlu Yolu durumda

Mansurlu Yolu ne durumda?

Mansurlu Yolu ne durumda?

23 yıldan bu yana bitirilemeyen Mansurlu Yolunun bitirilmesi için başlatılan mücadeleyi unutmuyoruz. Unutturmuyoruz. Gazetemiz kamuoyu adına Mansurlu -Yahyalı Yolunu takip ediyor.

.Ekspres- İlk olarak 1993 yılında ilk kazmanın vurulduğu, toplam 102 km yol 23 yıldan bu yana yarısı dahi bitirilememişti.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ile Bölge Milletvekilimiz Tamer Dağlı´nın özel girişimleri ile bitirilme mücadelesi gösterilen yolun bitirilme isteği Adana heyetinin Ankara ziyaretinde Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk tarafından  Sayın Avrupa Birliği Bakanımız Adanalı hemşehrimiz Ömer Çelik´e iletilmişti.

İletilen talebin üzerine Bakan Çelik yolun bitirilmesi için gerekli müdürlüklere talimat vermişti.

Bu sevindirici haberin üzerine bölgede yayın yapan bir çok basın kuruluşu haberleri ile bu mücadeleli durumu halka duyurmuştu.

İlerleyen süreç içerisinde ilçemizi ziyaret eden Bakan Çelik Mansurlu Yolu için ? Mansurlu Yolu zaten tamam? demişti.

Bu sözleri ile yolun bir an önce bitirileceği beklentisi yöre halkı başta olmak üzere vatandaşları heyecanlandırmıştı.

Şimdi bu heyecanın her geçen gün biraz daha azaldığını hissettiğimizden dolayı bu hislerin azalmaması gerçeğinden dolayı İlçe Kaymakamımız, İlçe Belediye Başkanımız ve ilçedeki sivil toplum örgütü temsilcilerini Mansurlu Yolu gündemini sıcak tutmaları çağrısında bulunuyoruz.

/resimler/2017-9/15/1716278182446.jpg

Unutulmamalı ki bu yol bitirildiği zaman bölge insanımızın ekonomisi başta olmak üzere ilçemiz Akdeniz´in İçanadolu Bölgesine bağlanan en kısa yolu olma özelliğine sahip olacak.

Gelin, elimizdeki bu güzel fırsatın bir kez daha kaçmasına izin vermeyelim.

Sen, ben kavgaları ile değil biz kavgalarını hep birlikte tek bir yürekten çözelim.

Gazetemiz bu işin sonuna kadar takipçisi olacağının sözünü veriyor.

İktidarın ilçe başkanı başta olmak üzere siyasi parti temsilcilerimizi, ilçe kaymakamını, ilçe belediye başkanını, bölge insanlarımızı temsilen muhtarlarımızı, sivil toplum örgütlerini ve onların temsilcilerinden oluşan kamuoyunu sıcak tutmaya çağırıyoruz. Haber: Hüseyin Erciyes