Anahtar Kelimeler: Mansurlu kavşağı ; yaralı

Mansurlu kavşağı feci kaza; 1 ölü 5 yaralı

Mansurlu kavşağı feci kaza; 1 ölü 5 yaralı

Adana Kozan karayolu 4.km Mansurlu yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü. 5 kişide yaralandı.

Kozan-Adana karayolu 4. Km’sinde bulunan  Mansurlu yol  kavşağında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Kozan-Adana karayolu 4. Km’si Mansurlu yol kavşağında Adana yönünden Kozan yönüne seyir eden  Alptuğ Açıkgöz yönetimindeki 01 ABV 538 otomobil ile Kadirli yönünden Kozan yönüne seyir halinde olan Abdurahman Gültekin yönetimindeki 01 EAE 88  plakalı otomobil geçiş üstünlüğü ihlali ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile 2 araçta kullanılamaz hale gelirken, araçların içersinde bulunan 6 kişiden 1’i öldü, 5’i yaralandı.

Meydana gelen trafik kazasında 01 EAE 88 plakalı araç içersinde bulunan Ömer Akın(43), Abubekir Orhan(37), Mazlum Bilek(23) ve Mahmut Orhan(13) yaralanırken, araç sürücüsü Abdurahman Gültekin olay yerinde hayatını kaybetti.

01 ABV 538 plakalı otomobil sürücüsü Alptuğ Açıkgöz(23) yaralandı.

Kazada, hayatını kaybeden sürücü Gültekin araç içersinde sıkışırken diğer yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Araç içersinde sıkışan ve kazada hayatını kaybeden sürücü Gültekin, 110 ve CANKUR ekipleri tarafından yapılan uzun çalışmalar sonucu sıkıştığı yerden çıkartılabildi.

Kazada hayatını kaybeden Abdurahman Gültekin ve kazada yaralanan 4 arkadaşının Kadirli ilçesinden Adana' ya seyahat ettikleri öğrenildi.

Olay yerinde yapılan ön otopsinin ardından Gültekin' in cenazesi detaylı otopsi için Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada yaralanan diğer 5 kişin ise Kozan Devlet Hastanesi Acil servisindeki tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

jandarma kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.