Mazlumoğlu; ?Eğitimden Çok İdarecilerin Özel Hayatı Gündemde?

Mazlumoğlu; ?Eğitimden Çok İdarecilerin Özel Hayatı Gündemde?

Eğitim-İş Kozan Temsilcisi Halil Mazlumoğlu gazetemize hayırlı osun ziyaretinde bulundu. Ziyarette kısa bir açıklama yapan Eğitim-İş Kozan Temsilcisi Halil Mazlumoğlu ?Kozan Ekspres Gazetesi bu memleketin gözbebeği? dedi.

K.Ekspres- Eğitim-İş Kozan Temsilcisi Halil Mazlumoğlu gazetemize hayırlı osun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Eğitim-İş Kozan Temsilcisi Halil Mazlumoğlu ?Kozan Ekspres Gazetesi bu memleketin gözbebeği? dedi.

Mazlumoğlu? Çok zor ve güç şartlar içerisinde sendikal faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Birçok öğretmen iktidara yakın sendikanın baskıları ile sendikalarını değiştirmişlerdir. Eğitim alanında yaşanan sıkıntılar hiç bitmeden artarak devam ediyor.

İlçemizde eğitimden çok idarecilerin özel hayatları çarşaf çarşaf dolaşıyor. Maalesef bu gerçekleri her ortamda ve her alanda hiç çekinmeden söyledik. Söylemeye de devam edeceğiz. Bu sözlerimizi bizler kaç kişiye ulaştırabiliriz. Elbette az kişiye bu noktada basın devreye girerek, bizlerin sesini toplumun her kesimine ulaştırıyorlar. Ulusal basın mevcut iktidarın kuklası haline geldiği günümüzde yerel basının önemi ve kuvveti ortaya çıkmaktadır. Bu gerçekler doğrultusunda uzun yıllardan buyana ilçemizde ter temiz gazetecilik yapan Kozan Ekspres Gazetesi bizlerin sesi olmuşlardır. Olmaya da devam edeceklerdir. Hüseyin Bey ve ekibi bu işi çok iyi götürüyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca yeni iş yerlerinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes ?Eğitim-İş Kozan Temsilciliğinin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Hocam doğruları söylemekten geri durmayan bir kişiliğe sahip. Bu memleketin hocam gibi değerlere büyük ihtiyacı var. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi.

Mazlumoğlu´nun ziyaretine Sendika Yönetim Kurulu Üyesi Selami Canan Kütük de eşlik etti.