Anahtar Kelimeler: Market açıldı

MDZ Market açıldı

MDZ Market açıldı

Kozan yerel marketler zincirine bir yenisi daha eklendi. Market organize sanayi yolu üzerinde yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.

Kozan'da göç yolu üzerinde bulunan düzgün tantuninin sahibi Mahmut Düzgün ve kardeşi Abdurrahim Düzgün'ün işletmeciliğini yapacağı Market, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki protokol mensupları ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından yapılan açılış töreninde konuşan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam MDZ marketin Kozan’a ve Kozanlılara hayırlı olmasını temenni etti. Sahiplerine de bol kazançlar dileyen Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Market içerisinde her türlü marka ürünlerin müşterilerin hizmetine sunulduğunu ifade etti.

Mahmut ve Abdurrahim Düzgün kardeşler ise gelen misafirlerle yakından ilgilenirken kurdele kesiminin ardından Kaymakam Şafak Gürçam ve beraberindeki protokol mensupları markette gezerek sahiplerinden bilgi aldılar. Açılışa Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkan Yardımcıları Arif Dağlı, Süleyman Şenoğul ve Adem Saygıcak, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Kozan Organize Sanayi Bölgesi müdürü Fatih Aydın, ve çok sayıda davetli katıldı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak hizmete giren Market sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyor işlerin de bol kazançlar diliyoruz.