Meclis üyelerinden ?Kınama? açıklaması

Meclis üyelerinden ?Kınama? açıklaması

Adana´da evinden çıktığı esnada silahlı saldırıya uğrayan Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp´in meclis üyelerinden ortak basın açıklaması geldi.

Adana´da evinden çıktığı esnada silahlı saldırıya uğrayan Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp´in meclis üyelerinden ortak basın açıklaması geldi.

Kozan Ticaret Borsası ve Kozanspor Kulüp Başkanı İdris Çevikalp Çarşamba sabahı Adana´daki evinden çıktığı esnada henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı uğradığı silahlı saldırı sonucu bacaklarına 2 Kurşun isabet ederek yaralanmış, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.

Yaşanan olayın üzerinden Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ortak basın açıklaması yayınladılar. Yayınlanan mesajda gerçekleşen saldırı şiddetle kınandı.

Kozan Ticaret Borsası Meclis Üyelerinin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

?Türkiye´nin en demokratik kurumlarından TOBB ´nin çatısı altında Kozan´a hizmeti görev addeden Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İdris Çevikalp´e evinin önünde gerçekleştirilen silahlı saldırı tüm Türkiye´deki oda ve borsa başkanlarına, üyelerine yapılmış bir saldırı ve vahşettir.  Bu elim saldırı sadece Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İdris Çevikalp´e  yapılmamış, bu saldırı Türkiye´de bulunan 365 Oda ve Borsamızın başkanlarına, onların temsil ettiği üyelerine ve ülkemizin kalkınması, gelişmesi için çaba sarf eden iş adamlarımızın tamamına yapılmış sayıyoruz.  Nedeni ne olursa olsun, böyle bir saldırıyı asla kabul etmiyoruz. Bu silahlı saldırıyı gerçekleştireni, azmettiricileri şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin kanunları var. Bizler Yüce Türk adaletine güveniyoruz. Bizlerde o kanunların sonuna kadar yerine getirilmesi için iş adamları olarak takipte olacağız. Zanlının yaptığı cezasız kalmayacaktır. Eminiz ki, güvenlik kuvvetlerimiz de bu gibi üzücü hadiselerin bir daha olmaması için gereken önlemi alacaktır. Bizler bugüne kadar hak, adalet ve eşitlik kavramlarına değer veren ve bu değerlerinden ödün vermeden alın terini, ön planda tutan, üreten, yatırım yapan, istihdam sağlayan, vergisini son kuruşuna kadar ödeyen iş adamları olarak;  Saldırı sonucunda hastane de tedavi görmekte olan Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İdris Çevikalp´e  acil şifalar diliyor, gerçekleştirilen bu saldırıyı lanetliyor ve kınıyoruz.?