Mecliste yeni belediye binası projesi tanıtıldı

Mecliste yeni belediye binası projesi tanıtıldı

Kozan Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı görüşülen gündem maddelerinin ardından sona erdi. Mecliste, yeni yapılacak olan belediye hizmet binasının proje tanıtımı yapıldı.

Kozan Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında Kozan Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Meclis toplantısı başlamadan önce, geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı ile Kozan Belediyesi arasında kısa süreli tartışmalara neden olan yeni yapılacak hizmet binasının proje tanıtımı yapıldı. Yapılan sunumda Saimbeyli Caddesi, Üstün Sokak, Hazer Sokak ve Hal Sokak arasında kalan alana yapılacak olan belediye hizmet binası ve çevresi ile ilgili olarak bütün detaylar proje hazırlayan ilgili firma tarafından anlatıldı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan proje ile ilgili olarak meclis üyelerinin de katkı sunmasını talep etti. Proje tanıtımının ardından Aralık ayı meclis gündemlerinin görüşülmesine geçildi.

Gündem dışı 3, gündeme getirilen 12 maddenin görüşülmesinin ardından Aralık ayı meclis toplantısı sonlandırıldı. 2022'nin İlk meclis toplantısı 5 Ocak 2022 günü yapılacak.