Anahtar Kelimeler: MEDİNE TEYZE' YARDIM

MEDİNE TEYZE'YE YARDIM ELİ

MEDİNE TEYZE

Kozan Beyazay Derneği, hasta, yatalak ve engelli bireylere destek olmaya devam ediyor. Dernek Başkanı Ahmet Ünal, Kozan Tufanpaşa Mahallesinde yaşayan Medine Hopur'u ziyaret ederek hasta yatağı hediye etti.

Ahmet Ünal, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Her daim engellilerimizin yanındayız. İhtiyaç ve sıkıntılarında hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dernek olarak engellilerimizin hayatlarına umut olmaya devam ediyoruz. Bugün Kozan Tufanpaşa mahallesinde yaşayan Medine Hopur isimli teyzemizi ziyaret ederek hasta yatağını hediye ettik. Medine Teyzemize acil şifalar diler, bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz."
Medine Hopur ise Kozan Beyazay Derneği'ne yaptığı yardımdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Hopur, "Derneğimize ve hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yatak benim için çok önemliydi. Allah hepsinden razı olsun" dedi.
Kozan Beyazay Derneği, engelli bireylere yönelik birçok faaliyet yürütüyor. Dernek, engellilere yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunuyor, engellilerin sosyal hayata katılımını kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyor ve engellilere maddi ve manevi destek sağlıyor.
Yardımseverlere Teşekkür
Kozan Beyazay Derneği Başkanı Ahmet Ünal, Medine Hopur'a hasta yatağı hediye edilmesinde emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti. Ünal, "Bağışçılarımızın desteğiyle engelli kardeşlerimize daha iyi hizmetler sunabiliyoruz. Bu vesileyle tüm bağışçılarımıza tekrar teşekkür ederiz" dedi.