Mehmet Şahin Tavşantepe´den Muhtar Adayı

Mehmet Şahin Tavşantepe´den Muhtar Adayı

Uzun yıllardan bu yana Aşağı Çarşı´da berberlik yapan Mehmet Şahin Tavşantepe Mahallesi´nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Uzun yıllardan bu yana Aşağı Çarşı´da berberlik yapan Mehmet Şahin Tavşantepe Mahallesi´nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

36 yaşındaki genç esnaf Mehmet Şahin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Tavşantepe Mahallesi´nden muhtar adayı olduğunu açıklayarak seçim çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 25 yıldan bu yana berberlik yaptığını ifade eden Mehmet Şahin, Tavşantepe Mahallesi´ne muhtar adayı olduğunu açıklayarak, ?mahalle sakinlerimiz de birlikte mahallemizi yönetmeye talibim? dedi.

Tavşantepe Mahallesi´nin yol, su, altyapı gibi birçok sorununun olduğunu dile getiren Şahin, bu sorunların çözümü için muhtar olarak üzerine düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Tavşantepe Mahallesi nüfusunun oldukça fazla olmasından dolayı sorunlarında fazla olduğuna dikkat çeken Mehmet Şahin, bu sorunları çözmek için gecesini gündüzüne katarak çalışacağına söz verdi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Tavşantepe Mahallesi´nden muhtar adayı olan Mehmet Şahin
 ?Tavşantepe Mahallesi Kozan´ımızın en güzel ve en temiz mahallelerinden bir tanesi. Mahallemizi daha yaşanabilir, refah düzeyi yüksek bir mahalle yapmak için muhtarlık adına yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırım. Mahallemizi mahallelimizde birlikte yöneteceğiz. Her bir vatandaşımızın sorunu kendi sorunum olacak. Mahalle sakinlerimizin İyi gününde, kötü gününde her daim yanlarında olacağım. Onların mutluluğu da acısı da benim mutluluğum ve acım olacak. Mahallemizin birçok sorunu bulunuyor. Bu sorunları çözmek için gerekli yerlerle görüşüp çözmek için çalışacağım. Hem ben, hem azalarım mahalle sakinlerimizin yedi gün yirmidört saat emrinde olacak. Muhtarlığı sadece bazı evrakları veren bir kurum olmaktan çıkaracağız. Muhtarlığımızı mahallemizin sorunlarını çözme ve dertlerini dinleme merkezi haline getireceğiz? dedi.

Tavşantepe Mahallesi sakinleri, Mehmet Şahin´in muhtar adayı olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. ?Mehmet kardeşimiz genç, bu mahallede doğup büyümüş, mahalle sakinlerinin hemen hemen tamamını tanıyan aktif bir kardeşimizdir. O´nun muhtar olması bizim mahallemize renk getirecek ve mahallemizin gelişmesinde ve geliştirilmesinde etkin rol oynayacaktır. Her daim arkasında ve destekçisiyiz. Allah yar ve yardımcısı olsun? dediler.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Tavşantepe Mahallesi´nden muhtar adayı olan Mehmet Şahin, bütün mahalle sakinlerinin desteğini beklediğini ifade etti.