Tarih: 28.06.2024 11:34

MEHMET CAN KARAOĞLAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI’NA SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Genel kurulda ayrıca yeni yürütme kurulu üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi. 

4,5 yıl boyunca Kozan Kent Konseyi başkanlığını yapan Derya Tüfekli’nin yeniden aday olmaması üzerine Mehmet Can Karaoğlan, kent konseyi başkanlığına aday oldu. Kozan Belediyesi Millet Bahçesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı’da katıldı. Genel kurulun Divan Başkanlığını Kozan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı yaptı. Düzenlenen genel kurulda Mehmet Can Karaoğlan'dan başka bir liste veren olmadı ve oy birliği ile Mehmet Can Karaoğlan kent konseyi başkanlığına seçildi. 

Mehmet Can Karaoğlan burada bir konuşma yaptı. Konuşmasında şunları söyledi:

" Kent konseyleri, kuruluş amacına uygun hareket ettiği takdirde bir şehrin gelişmişlik düzeyine katkı sağlayan, değerler katan bir yapıdır. Ben Mehmet Can Karaoğlan olarak, bu şehrin her bir sivil toplum kuruluşunu, başta Kozan Belediyesi olmak üzere kamu kurumlarını ve kanaat önderlerini kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile başkanlığa aday oldum. Sizlerin de takdirleriyle seçildim, teşekkür ediyorum. Eğitim, kültür, sanat, turizm, tarım, hayvancılık ve şehircilik gibi alanlarda yapacağımız projelerle şehrimizin problemlerine çözüm üretmeyi ve daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Kozan hayalini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”

Yapılan konuşmanın ardından, Kozan Kent Konseyi'nin yeni dönemde çalışmalarını yürütecek yürütme kurulunun seçimi de gerçekleştirildi. Yürütme kuruluna şu isimler seçildi:

Kent Konseyi Başkanı:

- Mehmet Can Karaoğlan

 

Yürütme Kurulu:

1. Tevfik Yüceli

2. Türker Yaşar

3. Fahriye Bihter Zaimoğlu Onat

4. Erdi Ünüvar

5. Utku Has

6. Talip Dağlı

7. Erdal Bozkurt

8. Kadir Kürşat Ocak

9. Erdem Söğüt

10. Bahar Ocak

11. Fırat Bozkurt

12. M. Feyzi Sezen

13. Ayhan Yıldırım

14. Güldane Durur

15. Murat Akdoğan

16. Hasan Tahsin Gürbüz

17. Yalçın Kara

18. Nezih Karavelioğlu

Kozan Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne ise Tahir Yılmaz seçildi.

Yürütme kurulu üyelerinin de seçimi gerçekleştirildikten sonra Mehmet Can Karaoğlan tebrikleri kabul etti. İlk tebrik eden Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı oldu. Genel kurul, hatıra fotoğrafları çekimleri ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —