Anahtar Kelimeler: MEHMET KURTARAN ADAYI

MEHMET KURTARAN ADAY ADAYI

MEHMET KURTARAN ADAY ADAYI

AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alan Mehmet Kurtaran'ın 2023 seçimlerinde Adana Milletvekili Aday Adayı olacağı öğrenildi.

Kozan'ın sevilen ve sayılan simalarından biri olan AK Parti'nin hem ilçe, hem de il yönetiminde çeşitli kademelerde görev alan Mehmet Kurtaran'ın 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Adana Milletvekili Aday Adayı olacağı öğrenildi.

Mehmet Kurtaran, halk arasında “İngiliz anahtarı” olarak da biliniyor. Kurtaran’ın en bariz özelliği partili partisiz demeden herkesin işini çözmesi. Gün de en az bir belediye başkanı kadar telefon görüşmeleri yaparak milletin derdiyle dertleniyor. Sevincine de ortak oluyor. Elinin uzanmayacağı yer neredeyse yok denecek kadar az. Siyaset tarzı yalnız kendi partisinde değil, diğer partiler tarafından da saygı duyulmasını sağlıyor. Referans olduğu yüzlerce genç iş sahibi oldu.

AK Parti Adana Teşkilat Başkanlığı, Kozan AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nı başarıyla yaptı. Halen birçok milletvekili, komşu belediye başkanları Mehmet Kurtaran'ı arayıp bazı konular hakkında fikir alışverişinde bulunuyor. Kriz anında kendi sakin olduğu gibi yakınlarını da sakin tutmaya çalışır. Siyasi öngörüleri her daim tutmuştur. Başarılı çalışmalar neticesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüller ve belgeler ile ödüllendirildi.

 Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Kozan’ımızın yetiştirmiş olduğu genç, dinamik ve başarılı olan Mehmet Kurtaran’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz.