Anahtar Kelimeler: Metro seyahat Kozan'

Metro seyahat Kozan'da

Metro seyahat Kozan

Türkiye' nin yerli ve köklü ulaşım firmalarının başında yer alan Metro Seyahat Kozan' da.

"Aklınızda neresi var ise oraya Metro var" sloganı ile vatandaşlara hizmet veren Metro seyahat Kozan yazıhanesi açıldı.

Kozan Mustafa Azgın Otogarı 5. peronda Bilal Bayrakçı yönetiminde hizmet vermeye başlayan işletme, Kozan yolcularını Türkiye'nin her noktasına ulaştırmak için hizmet verecek.

Son model otobüsleri ile yolcularına rahat ve güvenilir bir yolculuk deneyimi yaşatmak amacını taşıyan firmanın Kozan acentesi Bilal Bayrakçı "Metro tüm illerimize ulaşım sağlayan köklü seyahat firmalarımızın başını çekmektedir. Özelikle Kozan'dan güneydoğu illerine ulaşmak isteyenler buradan bilet bulamayarak Adana'ya gitmek zorunda kalıyorlardı. Metro seyahatin açılması ile birlikte artık bu sıkıntıda ortadan kalkmış bulunuyor. Tüm illerimize gitmek isteyen hemşerilerimizin bizlere ulaşmaları durumunda rahat, güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimini yaşayacaklardır.  İlçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Firma Ankara, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Konya, Antalya, Marmaris, İzmir, Diyarbakır, Van, Siirt, Kayseri, Nevşehir, Samsun, Trabzon, Şanlıurfa ve Gaziantep illerine direk ulaşım sağlıyor.  Kozan Mustafa Azgın Otogarı 5. peronda hizmete başlayan Metro Seyahat Kozan yazıhanesine 0322 515 32 12 numaralı telefondan ulaşa bilirsiniz.