Anahtar Kelimeler: ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYI ' YOĞUN GÖRDÜ

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYI ALEV ATAŞ FEKE'DE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYI ALEV ATAŞ FEKE

Adana'nın Feke ilçesinde gerçekleştirilen seçim iletişim merkezi açılışına katılan MHP Adana Milletvekili Adayı Alev Ataş, 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin birçok kademesinde görev yapmış olan Ataş, milletvekilliği başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ve MHP ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Alev Ataş, gittiği her ilçede olduğu gibi Feke'de de coşku, ilgi ve sevgiyle karşılandı. Yoğun ilgi nedeniyle memnuniyetini gizlemeyen Ataş, halkın gösterdiği sevgi ve ilgiden dolayı mutluluğunu dile getirdi.

MHP Adana Milletvekili Adayı Alev Ataş, seçim kampanyası sürecinde halkın sorunlarına ve taleplerine kulak vermek için çaba sarf ediyor. Halkın güvenini kazanmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Ataş, Feke'deki etkinliğinde de bu konuları ele aldı ve halkın dikkatini çekti.

Feke ilçesinde gerçekleştirilen seçim iletişim merkezi açılışına katılan MHP Adana milletvekili adayı Alev Ataş, bölgedeki seçmenlerin ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Ataş, seçim sürecinde halkın sorunlarına ve taleplerine kulak vererek çözümler üretmeyi hedeflediğini belirtti.

MHP Adana Milletvekili Adayı Alev Ataş'ın Feke ilçesindeki etkinliği, bölgedeki seçmenlerin kendisine olan ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Halkın güvenini kazanmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Ataş, seçim kampanyası sürecinde halkın sorunlarına duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu.