MHP kadınlar gününde birlik oldu

MHP kadınlar gününde birlik oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadılar Günü dolayısı ile bir yemek proğramı tertip etiler.

3 Mart 2015 günü saat 15:00’ gerçekleşen yemek proğramına parti yönetimi ve kadın kolları yönetimi bütün kadınları davet etti.

MHP Kadın Koları Başkanı Zahiden Azgın konu ile alakalı olarak “ Kadınlarımız sadece bir gün değil hergün hatırlanmalı. Biz sadece bu gün birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz. Kadınlarımıza şiddet olayını buradan sizlerin aracılığı ile kınıyoruz. En son olarak Mersinin Tarsus ilçesinde hunharca katledilen Özgecan Aslan kardeşimize Allah’ tan rahmet, kederli ailesine, tüm sevenlerine ve tüm Türkiye’ ye baş sağlığı diliyorum. Bu vesile ile bütün kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı’ da tüm katılımcıların ve bütün kadınların dünya kadınlar gününü kurtladıklarını söyledi.

Kozan Beldiye Başkanı Musa Öztürk;  teşkilat içerisinde küslük ve dargınlığın olmaması gerektiğini ve ülkenin karanlık günlerden geçtiğini, Gençlerin geleceğinden endişe duyduğunu, Şu anda Türkiye irtifa kaybetmiş bir uçak gibi. Yüz metre önümüzü göremiyoruz. Şimdiki iktidar Türkiye`yi açık ceza evi yapma gayretinde. Düşünceyi ifade etme özgürlüğünü katlettiler. Bunların hakkında bir şey söylersen kumpas olarak değerlendiriliyor. İç güvenlik paketi ile kaymakamlar, yeni yetkiler verilmeye çalışılan valililer, savcı ve hakimlerin yerine konulmaya çalışılıyor. Düşünce özgürlüğü, din ve vicdan hürriyeti milletin saygı duyulması gereken haklarıdır. Bu gün bu hürriyetlerin hiç birisi kullanılamamaktadır. Bu ülkenin bir daha kurtuluş savaşı eşiğine götürülmemesi için hepimizin elimizi taşın altına koyması gerekmekte olduğunu söyledi.