Anahtar Kelimeler: Saimbeyli' Yağbasan güven tazeledi

MHP Saimbeyli'de Yağbasan güven tazeledi

MHP Saimbeyli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana'da ilk ilçe kongresini Saimbeyli'de gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Halil İbrahim Yağbasan güven tazeledi.

 

 

TEK LİSTE ÇIKARILDI

Saimbeyli Belediye Düğün Salonunda yapılan ve tek liste çıkarılan MHP Saimbeyli 14. Olağan İlçe Kongresi yoğun ilgiye sahne oldu. Divan Başkanlığını MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın yaptığı kongreye MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları,Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de katıldı.

YAĞBASAN BAŞKAN SEÇİLDİ

İstiklal Marşı'nın okunması, şehitlere saygı duruşu ile başlayan kongre, fealiyet raporunun ve mali raporun ibra edilmesi, ardından siyasi konuşmalarla devam etti. Yapılan seçimler sonucunda, geçtiğimiz Mart ayında göreve atanan mevcut İlçe Başkanı Halil İbrahim Yağbasan güven tazeledi. 

BİRLİK, BERABERLİK GÖRÜNTÜSÜ MUTLU ETTİ

Seçimde ayrıca 14 asil, 14 yedek yönetim kurulu üyesinin yanı sıra 8 asil ve 4 yedek İl delegesi de belirlenmiş oldu. Bir önceki İlçe Başkanı Abdullah Esentürk ve yönetimin de bulunduğu kongrede MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı, Saimbeyli'deki birlik ve beraberlikten mutluluk  duyduklarını ifade ettiler.