Mhp Milletvekili Adaylarından Başkan Öztürk’e Ziyaret

Mhp Milletvekili Adaylarından Başkan Öztürk’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayları Prof.Dr. Abdulkadir Yuvalı ve Yörük Ali Paşa olarak tanınan Ali Aydın, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran adaylar Başkan Öztürk’ten belediye faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldılar. Kozan ziyaretleri kapsamında Başkan Öztürk’ü de ziyaret eden Abdulkadir Yuvalı ve Ali Aydın, Kozan Belediyesi’nin çalışmalarını Başkan Öztürk ile yaptıkları görüşmeler ve basın aracılığıyla yakından takip ettiklerini dile getirdiler. 7 Haziran genel seçimlerinin ülkenin kaderini belirleyeceğini dile getiren Yuvalı ve Aydın, yaşanan son siyasi gelişmelerin ardından vatanın birlik ve beraberliğinin tehlikede olduğunu ifade ettiler.

 

Milletvekili adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Öztürk

adaylara çıktıkları yolda başarı diledi. 7 Haziran milletvekili seçimlerinin Türkiye’ye ve Adana’ya hayırlı olmasını söyleyen Öztürk, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Adana’da yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarının aynısını inşallah 7 Haziran’da da yakalayacağız” dedi.